Aynen bu şekilde olmalıydı. Suratı şuan dizide tuhaf duruyor.Bu tip yeterbu fotonun hastasıyım
Aynen bu şekilde olmalıydı. Suratı şuan dizide tuhaf duruyor.Bu tip yeterbu fotonun hastasıyım
Oha bu Furkan Palalı mı?Bu tip yeterbu fotonun hastasıyım
Hay maşallah tabiki böyle olmalıydı dizideBu tip yeterbu fotonun hastasıyım
Ay ben profil yaptıydım sen niye yaptın.Hay maşallah tabiki böyle olmalıydı dizidetaşı sıksa suyunu çıkarır tü tü tü tü bin kere maşallah[emoji18]
Banane uleyn ! Yakışıklı da tek sana mı yakışıklı bende istiyom .ssAy ben profil yaptıydım sen niye yaptın.
Buda varBanane uleyn ! Yakışıklı da tek sana mı yakışıklı bende istiyom .ss
Banane uleyn ! Yakışıklı da tek sana mı yakışıklı bende istiyom .ss
@cookies sen bu siyahı yap, sen favori üyesin siyahsın ya sana daha çok yakışır.Aha magazinciler bastı hep Betül.sss
Buda var
Çok kısa sürüyor.sss
Yarın 4ü geçer diye düşünüyorum haftanın en zor günü çarşamba günü geçen hafta bütün diziler varken 3.5 aldı yazda baya alır benceAynen, bölüm kısa sürdü.
Diriliş gitti, iki rakip geldi. Bakalım nasıl etkilenecek bu durumdan?Yarın 4ü geçer diye düşünüyorum haftanın en zor günü çarşamba günü geçen hafta bütün diziler varken 3.5 aldı yazda baya alır bence
Geçiş yapıcaz Aşk Laftan Anlamaza diziden sonraDiriliş gitti, iki rakip geldi. Bakalım nasıl etkilenecek bu durumdan?
Banyo yapıp çıkayım, yetişirim.Geçiş yapıcaz Aşk Laftan Anlamaza diziden sonra
Reytingler çok gelince 130 140 dkYok bence normal tam 8de başladı iki reklamı 21.52'demi ne verdi ondan sonra 3-4 dakika daha yayınlandı. 105 dakika iyi gayet romantik yaz komedisi için.Sıkmıyor en azından.
Haftaya bölüm süper olacak, fragmandan belli.Fragman mükemmel Onurlar istemete geliyor, Onurda aşık oluyor gibi Karpuzda seçermiş
@Yiğitt @MayısKralı @GunesinOglu @cookies
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?