Trt’deki dönem dizisinden ne bekliyordun ki.Onun gibi olursa izlenmez hiç ya.
Trt’deki dönem dizisinden ne bekliyordun ki.Onun gibi olursa izlenmez hiç ya.
Trt’deki dönem dizisinden ne bekliyordun ki.
Savaş sahnesi çekecek bütçe varsa çekerler.Bir şey beklemiyorum ama Payitaht'ta ki gibi Buğra'da tahta oturur kalırsa çekilmez dizi.
Selammm herkese, bende katilayim araniza dedim 😂 dizi ilgimi çekiyor Ekin’in sakallar giderse daha genç durabilir Bugra ya göre ama gördügüm kadariyla sakallarini uzatiyor 🤔 Leyla karakteri sanki Hasan Sabbah’in ajani gibi geldi bana.. saraya girip Bugra ya yaklasacak, ya öldürecek, ya bilgi alacak hainlik yapabilmek için ya da sultani etkileyim derken kendisi asik olacak. Yani olabilir. Bakalim.
Savaş sahnesi çekecek bütçe varsa çekerler.
2.Payitaht is coming, o zaman.Akli Film'de o bütçenin olduğunu pek zannetmiyorum.
Hos bulduk 🤗
Açikçasi heyecanliyim, umarim arkadaslarin dedigi gibi ikinci bir payitaht olmaz 🥴
Saç sakalın nesi harika be sinekkaydı veya kirli sakal varken.Ekin saç sakal uzatmış harika olacak. Bu kadro için ilk bölüme bakacağım.
Bak bu yeni videosu bugün katılmış çok yakıştırdım.Saç sakalın nesi harika be sinekkaydı veya kirli sakal varken.
Yakışmış aslında ama tarihi dizi diye şu oyunculara saç sakal uzattırma eziyeti bitsin. Gerçi o dönem traş falan yok ama yüzü gözü açık insanlar görmek istiyorum televizyonda.Bak bu yeni videosu bugün katılmış çok yakıştırdım.
Sanki izleyeceksin de görmek istiyorum diyorsun.Yakışmış aslında ama tarihi dizi diye şu oyunculara saç sakal uzattırma eziyeti bitsin. Gerçi o dönem traş falan yok ama yüzü gözü açık insanlar görmek istiyorum televizyonda.
Olsun her projede yüzde yüz hijyen olmalı hele ki bu dönemde.Sanki izleyeceksin de görmek istiyorum diyorsun.
En iyisi abla. Onun sahneleri gereksiz zaten.
40.bölüme geldim Dündar neler yapıyor neler
O da ayrı bir gereksiz karakterdi abla, çok uzattılar onu da.
Aynen gereksiz uzatmışlar şöyle diyeyim Zeyneple Alihana yazılanlar sıkıcı olmuş ondan da ayrılmışlar işte