'Nizam-ı Alem' İle İlgili Yeni Detaylar! | TRT 1

Selammm herkese, bende katilayim araniza dedim 😂 dizi ilgimi çekiyor :) Ekin’in sakallar giderse daha genç durabilir Bugra ya göre ama gördügüm kadariyla sakallarini uzatiyor 🤔 Leyla karakteri sanki Hasan Sabbah’in ajani gibi geldi bana.. saraya girip Bugra ya yaklasacak, ya öldürecek, ya bilgi alacak hainlik yapabilmek için ya da sultani etkileyim derken kendisi asik olacak. Yani olabilir. Bakalim.

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Selammm herkese, bende katilayim araniza dedim 😂 dizi ilgimi çekiyor :) Ekin’in sakallar giderse daha genç durabilir Bugra ya göre ama gördügüm kadariyla sakallarini uzatiyor 🤔 Leyla karakteri sanki Hasan Sabbah’in ajani gibi geldi bana.. saraya girip Bugra ya yaklasacak, ya öldürecek, ya bilgi alacak hainlik yapabilmek için ya da sultani etkileyim derken kendisi asik olacak. Yani olabilir. Bakalim.

Merhaba, hoş geldiniz. :bhr:

Ekin'in sakallar giderse daha genç durur evet, ama dönem dizisi olduğu için sakallı olması gerekir diye düşünüyorum.

Yazılanlara göre tarihte Leyla karakteri yok, yanlış anlamadıysam. Öyle bir şey olabilir, casusluk yapar ama sonradan aşık olur. :A

• Beğendim
Reactions: Hellocanca
Ekin saç sakal uzatmış harika olacak. :Z Bu kadro için ilk bölüme bakacağım.

• Güldürdün
Reactions: Özgür