Geçmiş Cuma günlerinin reyting sonuçlarına bak anlarsın.Nasıl bir görsel
Geçmiş Cuma günlerinin reyting sonuçlarına bak anlarsın.Nasıl bir görsel
Oy alacaz iyi görünmemiz lazım dimi @Yakamoz-Asi
Benzer mesaj ama Sana harika bana güldürü atmış beyefendi@Yakamoz-Asi
Puanını sistem kendisi sildi zaten
Yorucu bir gündü, şu an enerjimi tartışmaya harcayamam. Belki sonra
Sen hala orda mısın?
Görseli at da canlanalim.
Ne konusu?
Resimde iyi görünmek için birbirini ezen tipler.
Bu arada gelmesine sevindim. Geri döndüğümden beri mobilden etiketlemede sorun oluşuyor. Pc buldukça ordan hallediyordum ama mobilden daima aktif olduğum için her zaman fırsat olmuyor. Bende başka bir çözüm buldum. İşe yaramış gibi. Ben ve çözümlerim@MasacRE
@Yakamoz-Asi
@Cervantes ve @Angelica ‘ya sevdiğim insanlarla kavga edemem deyip bana kavga için bekliyorum burada deniliyor.Ben kavga edemem sizle sevdiğim insanlarla nasıl kavga edeyim.
------
Bekliyorum burada
Ben kavga edemem sizle sevdiğim insanlarla nasıl kavga edeyim.
------
İyi görünsek ne olacak cumhurbaṣkanı olmayacağız ki
------
Bekliyorum burada
------
Unutamam
------
Sen her ṣeye çözüm buluyorsun zatenbulmasan ṣaṣarım yani
Maşallah sende çözümler bitmez ki
Bir öğretmenin pratik olup anında çözümler bulması gerekir. Mesleğimizden kaptık bir şeyler. Gerçi eskidende öyleydimHerkes sen ben mi? @Dosi
Rüzgara göre yorum yapıyor.@Cervantes ve @Angelica ‘ya sevdiğim insanlarla kavga edemem deyip bana kavga için bekliyorum burada deniliyor.
Yorumum yok… @12.Adam
Bir öğretmenin pratik olup anında çözümler bulması gerekir. Mesleğimizden kaptık bir şeyler. Gerçi eskidende öyleydim
@Cervantes ve @Angelica ‘ya sevdiğim insanlarla kavga edemem deyip bana kavga için bekliyorum burada deniliyor.
Yorumum yok… @12.Adam
Kılıf uydurma, sevdiklerine sevdiğim için kavga edemem sizle deyip bana kavgaya beklerim dediğinde mesaj çok açık. Beni sevmeyeni bende sevmem. Bundan sonra böyle.Beni seven kendini belli ediyor bak @Angelica 'cım kibarlığımı görmüṣ.
Yok onu anladım. Ben onun o hareketine üzüldüm, ondan üzücü attım
Beni seven kendini belli ediyor bak @Angelica 'cım kibarlığımı görmüṣ.
Kılıf uydurma, sevdiklerine sevdiğim için kavga edemem sizle deyip bana kavgaya beklerim dediğinde mesaj çok açık. Beni sevmeyeni bende sevmem. Bundan sonra böyle.
------
Yok onu anladım. Ben onun o hareketine üzüldüm, ondan üzücü attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?