Ben bıraktım sen başlaÇok sevindim bırakmana
Ben bıraktım sen başlaÇok sevindim bırakmana
Saçmalama .ssBen bıraktım sen başla
Şaka yaptım izlenmez o yarışma boşverSaçmalama .ss
Of courseŞaka yaptım izlenmez o yarışma boşver
En Favori Güzel Yabancıları ramazandan sonra yapacağım uygun olmaz bu ayBekliyoruz Dosi hanım, güzelli falan bir şey olsun bari yine.
haha forumda aktifliginin temelini attığın etkinliği unuttun mu 😱 En Favori Güzel ile girdin hayatımıza, seni o vesileyle tanıdım. Tam bir sene önce Eda Ece fotosunda başka öneriyle gelmiştin. bu da onun yabancı versiyonu işte
Biliyorum be, sen demişsin ya ramazanda olmaz diye onun dalgasını geçtim. Sen gidip Eda'nın 10 yıl önceki fotosunu koymuştun, ben de kızdım napayım.haha forumda aktifliginin temelini attığın etkinliği unuttun mu 😱 En Favori Güzel ile girdin hayatımıza, seni o vesileyle tanıdım. Tam bir sene önce Eda Ece fotosunda başka öneriyle gelmiştin. bu da onun yabancı versiyonu işte
Eda her haliyle güzelBiliyorum be, sen demişsin ya ramazanda olmaz diye onun dalgasını geçtim. Sen gidip Eda'nın 10 yıl önceki fotosunu koymuştun, ben de kızdım napayım.
Sabırsızlıkla bekliyorum.Eda her haliyle güzel
Ben de şuan 2 gün sonra başlatacağım Enler etkinliğiyle uğraşıyorum Hazırlıklara başladım. Detayları gününde konuşuruz
İftiraların sinir bozucu olmaya başladı .ss
Niye kıskanayım
O, bunların kötü bir kopyası@sokak sanati Değilmi bu
Niye kıskanayım
Artık aranızda seçim yapmalı @serhatt diğer türlü kıskanmalar bitmezİftiraların sinir bozucu olmaya başladı .ss
İkisinin de canları cehenneme hevesimi aldım kullanıp attımArtık aranızda seçim yapmalı @serhatt diğer türlü kıskanmalar bitmez