Nisan 2020 | Fav10 Ayın Üyeleri

Parlak takımına diss mi atıyosun yoksa, aaa terbiyesize bakın. :A Hemen linçleyin bu fazla ahlaklıyı. :A @Aserat @serhatt @xemrexxx @xBUGRAx @Çiğdem
haha forumda aktifliginin temelini attığın etkinliği unuttun mu 😱 En Favori Güzel ile girdin hayatımıza, seni o vesileyle tanıdım. Tam bir sene önce Eda Ece fotosunda başka öneriyle gelmiştin. bu da onun yabancı versiyonu işte :A

• Güldürdün
Reactions: alperuz
haha forumda aktifliginin temelini attığın etkinliği unuttun mu 😱 En Favori Güzel ile girdin hayatımıza, seni o vesileyle tanıdım. Tam bir sene önce Eda Ece fotosunda başka öneriyle gelmiştin. bu da onun yabancı versiyonu işte :A
Biliyorum be, sen demişsin ya ramazanda olmaz diye onun dalgasını geçtim. :A Sen gidip Eda'nın 10 yıl önceki fotosunu koymuştun, ben de kızdım napayım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Biliyorum be, sen demişsin ya ramazanda olmaz diye onun dalgasını geçtim. :A Sen gidip Eda'nın 10 yıl önceki fotosunu koymuştun, ben de kızdım napayım. :A
Eda her haliyle güzel :bhr:
Ben de şuan 2 gün sonra başlatacağım Enler etkinliğiyle uğraşıyorum :bhr: Hazırlıklara başladım. Detayları gününde konuşuruz :Z

• Harika
Reactions: alperuz
1000'e yakın mesajla, 916 mesajla 19. sıradan giriş yapmışım foruma. İyi dönüş yapmışım. Hit konusunda da 8931 hitle 14. sıradan giriş yapmışım. Muhtemelen dizi etkinliği ve dönüş konum bunda etkili. :)