Nisan 2017'e Başlayacak Yabancı Diziler

Fargo'ya çok heves edip de izleyemeyenlerdenim. Ki yabancı dizilere o kadar uzun süredir bakmıyorum ki elimde saysam en az 6 7 tane izleyecek dizi çıkar. Nasıl bir durum çözemedim zaman da var sadece dizilere gitmiyor o zaman. Oyun, dediğin gibi anime arada film derken bir bakmışım günler bitiyor.

Festival gösterim tarihi bu. Nisan'da göremeyebiliriz anlaşılan.
Linke tıklayıp bakmamışım, Tribeca Film Festival'inde gösterilecek tarihmiş.
Adını ilk kez duydum, ayrıca film festivalinde dizi neden gösteriliyorsa artık.

Gerçi benim açımdan sıkıntı yok, Matt LeBlanc'lı Man with a Plan devam ediyor zaten, aynı anda yayınlanmaları tuhaf olurdu zaten. Episodes'un nasıl olsa çekimleri tamamlandı, muhtemelen Mayıs ya da Haziran gibi yayınlanır.

Çok da problem değil tabii. Mayıs'ta, Haziran'da izleriz.

Bu arada listede olmayan Genius ve Handmaid's Tale'i de bekliyorum.

Genius'ta Geoffrey Rush usta Einstein'ı oynuyor. Diğerinde ise Elisabeth Moss ve Yvonne Strahovski var, ödüllere oynaması bekleniyor.

Onlardan da haberim var da konuya sıkışık bir zamanda 12 dizi yazabildim. Biraz daha kısa kısa yazsam onları da ekleyebilirmişim.

Bu arada Nisan filmlerine başladım ve Wall-E filmini izliyorum. Konusunu açarsan yorum yapacağım.

Sizlerin fantastik dizilerinizden gına gelmişti. Bu ay ruhumuz kaliteli dizilerle doyacak.

@MEnes @Sherlock @FaJi @MasacRE- bunca güzel dizinin arasında beklediğiniz dizi yok mu, yorum yapmamışsınız?

Konuyu görmemişim herhalde, dün pek giremedim zaten foruma
Prison Break, Better Call Saul, Fargo dört gözle beklediğim diziler. Yenilerden de The Son ile Guerilla ilgi çekici görünüyor. Onları da izlerim belki

Legion'un son iki bölümünü izleyemedim. Twd'de duruyor öyle. Sınavlardan fırsat bulamadık
İkisini de izleyip yorumlayacağım merak etme

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir sorum olcaktı , şu Prison break salı günü başlayınca türkçe alt yazılısı ne zaman nete düşer ?

arada bir süper kahraman olarak görüp @Çiğdem- i uçan atımın terkisine atıp dağa kaçırıyorum

HAHAH allah kahretmesin seni fantastik dizielre bu yüzden emrak sardın demek

@xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60 @cookies

sınav yoğunluğunu atlatmaya bak nisanda dizi yoğunluğu başlıyor kaçırmamamız lazım

aynen hayallerime hitap ediyor
bir gün hayallerimi gerçeğe dönüştüreceğim konusunda bana büyük bir psikolojik destek veriyor fantazik diziler

Son düzenleme:
hahahah listede tek izlenecek dizi o @cookies söylediği sen forumdan ayrılmadan önce izlemiş olruruz hem

@destere arkandan atıp tutuyordu iyi cevap olmuş.

Adamın arkasından küfür eder gibi konuşmuşsun daha ne diyeceksin ki.
Şimdi ben @MasacRE-'nin yerinde olsam bu ay başlayacak olan dizilerin hepsini izleyip yorumlarımla seni utandırırdım. Özellikle Fargo, Better Call Saul, The Son, Guerrilla ve American Gods.

keşke öyle bir atakta bulunsa o zaman kalaylamam işe yaramış derdim
ama hiç sanmam ölü toprağını üzerinden atıpta dizilere girişeceğini sanmıyorum
legion daki gibi iki bölüm izleyip uykuya dalar