Nisan 2017'e Başlayacak Yabancı Diziler

Arada birkaç tane fantastik dizi yeter. Sen yine de beni diğer dizilerde yalnız bırakma, hep tek başıma izlemek zorunda kalıyorum. :)

Better Call Saul izleyen Fargo da izler, niye öyle oldu ki. Anime takılıyorsun sanki bu aralar. Çaktırmadan kıyıda köşe de fantastik dizi izleyen arkadaşlar gibi. :))
Fargo'ya çok heves edip de izleyemeyenlerdenim. Ki yabancı dizilere o kadar uzun süredir bakmıyorum ki elimde saysam en az 6 7 tane izleyecek dizi çıkar. Nasıl bir durum çözemedim zaman da var sadece dizilere gitmiyor o zaman. Oyun, dediğin gibi anime arada film derken bir bakmışım günler bitiyor. :)

Festival gösterim tarihi bu. Nisan'da göremeyebiliriz anlaşılan. :(
Linke tıklayıp bakmamışım, Tribeca Film Festival'inde gösterilecek tarihmiş. :( Adını ilk kez duydum, ayrıca film festivalinde dizi neden gösteriliyorsa artık. :)

Gerçi benim açımdan sıkıntı yok, Matt LeBlanc'lı Man with a Plan devam ediyor zaten, aynı anda yayınlanmaları tuhaf olurdu zaten. Episodes'un nasıl olsa çekimleri tamamlandı, muhtemelen Mayıs ya da Haziran gibi yayınlanır. :)

Linke tıklayıp bakmamışım, Tribeca Film Festival'inde gösterilecek tarihmiş. :( Adını ilk kez duydum, ayrıca film festivalinde dizi neden gösteriliyorsa artık. :)

Gerçi benim açımdan sıkıntı yok, Matt LeBlanc'lı Man with a Plan devam ediyor zaten, aynı anda yayınlanmaları tuhaf olurdu zaten. Episodes'un nasıl olsa çekimleri tamamlandı, muhtemelen Mayıs ya da Haziran gibi yayınlanır. :)
Çok da problem değil tabii. Mayıs'ta, Haziran'da izleriz. :)

Bu arada listede olmayan Genius ve Handmaid's Tale'i de bekliyorum.

Genius'ta Geoffrey Rush usta Einstein'ı oynuyor. Diğerinde ise Elisabeth Moss ve Yvonne Strahovski var, ödüllere oynaması bekleniyor. :)

Çok da problem değil tabii. Mayıs'ta, Haziran'da izleriz. :)

Bu arada listede olmayan Genius ve Handmaid's Tale'i de bekliyorum.

Genius'ta Geoffrey Rush usta Einstein'ı oynuyor. Diğerinde ise Elisabeth Moss ve Yvonne Strahovski var, ödüllere oynaması bekleniyor. :)
Onlardan da haberim var da konuya sıkışık bir zamanda 12 dizi yazabildim. Biraz daha kısa kısa yazsam onları da ekleyebilirmişim. :)

Bu arada Nisan filmlerine başladım ve Wall-E filmini izliyorum. Konusunu açarsan yorum yapacağım. :)

Sizlerin fantastik dizilerinizden gına gelmişti. Bu ay ruhumuz kaliteli dizilerle doyacak. :)

@MEnes @Sherlock @FaJi @MasacRE- bunca güzel dizinin arasında beklediğiniz dizi yok mu, yorum yapmamışsınız? :)

Konuyu görmemişim herhalde, dün pek giremedim zaten foruma :) Prison Break, Better Call Saul, Fargo dört gözle beklediğim diziler. Yenilerden de The Son ile Guerilla ilgi çekici görünüyor. Onları da izlerim belki :)

@MasacRE- hariç diğer arkadaşlar sessiz izliyor :) maesacre de teklemeye başladı yorum kabızı arkadaşımız beş bölümden birini yorumluyor malesef :)
fantastik diziler güzel oluyor ya hayal dünyamıza hitap ediyor yalanda olsa güzel yani kendimi arada bir süper kahraman olarak görüp @Çiğdem- i uçan atımın terkisine atıp dağa kaçırıyorum :)
Legion'un son iki bölümünü izleyemedim. Twd'de duruyor öyle. Sınavlardan fırsat bulamadık :D İkisini de izleyip yorumlayacağım merak etme :A

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir sorum olcaktı , şu Prison break salı günü başlayınca türkçe alt yazılısı ne zaman nete düşer ?

@MasacRE- hariç diğer arkadaşlar sessiz izliyor :) maesacre de teklemeye başladı yorum kabızı arkadaşımız beş bölümden birini yorumluyor malesef :)
fantastik diziler güzel oluyor ya hayal dünyamıza hitap ediyor yalanda olsa güzel yani kendimi arada bir süper kahraman olarak görüp @Çiğdem- i uçan atımın terkisine atıp dağa kaçırıyorum :)
arada bir süper kahraman olarak görüp @Çiğdem- i uçan atımın terkisine atıp dağa kaçırıyorum :)

HAHAH allah kahretmesin seni fantastik dizielre bu yüzden emrak sardın demek :A

@xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60 @cookies

Konuyu görmemişim herhalde, dün pek giremedim zaten foruma :) Prison Break, Better Call Saul, Fargo dört gözle beklediğim diziler. Yenilerden de The Son ile Guerilla ilgi çekici görünüyor. Onları da izlerim belki :)

Legion'un son iki bölümünü izleyemedim. Twd'de duruyor öyle. Sınavlardan fırsat bulamadık :D İkisini de izleyip yorumlayacağım merak etme :A
sınav yoğunluğunu atlatmaya bak nisanda dizi yoğunluğu başlıyor kaçırmamamız lazım :)

arada bir süper kahraman olarak görüp @Çiğdem- i uçan atımın terkisine atıp dağa kaçırıyorum :)

HAHAH allah kahretmesin seni fantastik dizielre bu yüzden emrak sardın demek :A

@xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60 @cookies
aynen hayallerime hitap ediyor:) bir gün hayallerimi gerçeğe dönüştüreceğim konusunda bana büyük bir psikolojik destek veriyor fantazik diziler :)

Son düzenleme:
sınav yoğunluğunu atlatmaya bak nisanda dizi yoğunluğu başlıyor kaçırmamamız lazım :)

aynen hayallerime hitap ediyor:) bir gün hayallerimi gerçeğe dönüştüreceğim konusunda bana büyük bir psikolojik destek veriyor fantazik diziler :)
hahahah listede tek izlenecek dizi o @cookies söylediği sen forumdan ayrılmadan önce izlemiş olruruz hem :Z:Z:Z

@destere arkandan atıp tutuyordu iyi cevap olmuş. :)

tam aksine ben bayağı övmüştüm @MasacRE- yi ama tabi cümleyi bir bütün olarak ele almayıp arada lafı cımbızla seçersen kötülemede çıkabilir yani niyete bağlı:) senin gibi artniyetli yapmasın tanrı hiçkimseyi çekilmiyorlar :)
Adamın arkasından küfür eder gibi konuşmuşsun daha ne diyeceksin ki. :) Şimdi ben @MasacRE-'nin yerinde olsam bu ay başlayacak olan dizilerin hepsini izleyip yorumlarımla seni utandırırdım. Özellikle Fargo, Better Call Saul, The Son, Guerrilla ve American Gods. :D

Adamın arkasından küfür eder gibi konuşmuşsun daha ne diyeceksin ki. :) Şimdi ben @MasacRE-'nin yerinde olsam bu ay başlayacak olan dizilerin hepsini izleyip yorumlarımla seni utandırırdım. Özellikle Fargo, Better Call Saul, The Son, Guerrilla ve American Gods. :D
keşke öyle bir atakta bulunsa o zaman kalaylamam işe yaramış derdim:) ama hiç sanmam ölü toprağını üzerinden atıpta dizilere girişeceğini sanmıyorum :) legion daki gibi iki bölüm izleyip uykuya dalar :)