Forumun en sevilen 2 hanım üyesi sizsiniz ve fark atmışsınız @DosiÇok tşk ederim hayırlı olsun orhan
@Bully @Polat Şaşmaz @denizz19 @MasacRE- çok tş kederim çok sağolun
Finalde ben sana oy veririm Vadikızı zaten kazanmıştıBen aslinda böyle bir etkinlikte bulunmak istemem. Gereksiz rekabet ortami yaratiliyor ve yarismama basladigim zamandan itibaren bazi kisilerin hedefinde oldum zaten.
oylayan herkese tessekurler ben sonra tek tek dönerim etikete.
@denizz19 ben ve @vadikızı finale kalirsak mesela isin zor ve ben buyüzden pek sicak bakmiyorum. Galiba anonim oylama. öyle olmasi güzel.
Ben aslinda böyle bir etkinlikte bulunmak istemem. Gereksiz rekabet ortami yaratiliyor ve yarismama basladigim zamandan itibaren bazi kisilerin hedefinde oldum zaten.
@denizz19 ben ve @vadikızı finale kalirsak mesela isin zor ve ben buyüzden pek sicak bakmiyorum. Galiba anonim oylama. öyle olmasi güzel.
Finalde ben sana oy veririm Vadikızı zaten kazanmıştı
tarihte ilk defa benim için rekorBen aslinda böyle bir etkinlikte bulunmak istemem. Gereksiz rekabet ortami yaratiliyor ve yarismama basladigim zamandan itibaren bazi kisilerin hedefinde oldum zaten.
umarim secilirsintarihte ilk defa benim için rekor
haha pekiFinalde ben sana oy veririm Vadikızı zaten kazanmıştı
tarihte ilk defa benim için rekor
imkansız oyüzden bilmiyorsun sen yokten sihirli annemi yazdın 20.bölümde bitirmek zorunda kaldım konusu fairy revolotiondı terörist dizi dendi tabi bunu atv de dedi twitterdada böyle söylenti çıktıumarim secilirsin
bu bana yeter bence bende oylarımı kullandımkazanırsın inşallah ozancım
imkansız oyüzden bilmiyorsun sen yokten sihirli annemi yazdın 20.bölümde bitirmek zorunda kaldım konusu fairy revolotiondı terörist dizi dendi tabi bunu atv de dedi twitterdada böyle söylenti çıktı
bu bana yeter bence bende oylarımı kullandım
umarim secilirsin
haha peki
ben hep ceza alırdım eskiden fenerbahçede toparlandı gidiyor haftaya lig karışabilir benim için ilksende hiç seçilmedin seçilirisn inşallah
bak bak nasılsa hoşuna gidiyoo
ben hep ceza alırdım eskiden fenerbahçede toparlandı gidiyor haftaya lig karışabilir benim için ilk
bilsem yetmiş oy atacaksın bana yinede emir kazmasına oy vermem
yoo sana hiçbir şekilde oy moy vermezdimİyi ben de aynısından yapayım sıvacılar olarak bayanlara öncelik tanıyoruz yoksa bana kesin verirdin zaten değil mi destere
@Dosi @Çiğdem- @vadikızı oyladım,başarılar
vayy hain ova kızıÇok tşk ederim hayırlı olsun orhan
@Bully @Polat Şaşmaz @denizz19 @MasacRE- @Yakamoz-Asi çok tş kederim çok sağolun
bilsem yetmiş oy atacaksın bana yinede emir kazmasına oy vermem
yoo sana hiçbir şekilde oy moy vermezdimhatta sana yağmurlu havada su yok
vayy hain ova kızıherkese teşekür bize yok? oyumu geri alıp çöpe atacağım
tabi görmezsin hep bunlar art niyetsen bana oymu verdin vallaha görmedim selim
neyse geç oldu ama olsun sonunda oldu yaniÇok tşk ederim selimcim bvalla şimdi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?