Nisan 2015 Ayın En Beğenilen Mesajları

Mal gibi yaşamak sanırım demek istediğin ot gibi yaşamak ile aynı şey anladım. :D Sağol. :lol:

Gül diye demedik halbuki orada seni övmüştüm. Gül diye espri yapıyoruz gülmüyorsun normal bir şey diyorum güldürüyorum ne yapacağımı şaşırdım. 😱

Geçen hafta bak çok ciddiyim sabah 6'da yattım yine 10'da kalktım bu biraz alışkanlıkla ilgili bir şey sanırım. :D Uyumak bana vakit kaybı gibi geliyor hep boş boş uyu eline ne geçiyor.
Ot gibi yaşamak moda mod tanım olarak uyar, ama kullanım alanı geniş olduğu için ot kelimesini kullanmadım. :D

Bana da, erken kalkıp oyuna başlasam, 3-4 saat kazanç elde ediyorum, düşünsene?

Ot gibi yaşamak moda mod tanım olarak uyar, ama kullanım alanı geniş olduğu için ot kelimesini kullanmadım. :D

Bana da, erken kalkıp oyuna başlasam, 3-4 saat kazanç elde ediyorum, düşünsene?
Bi git işine Allah aşkına oyun diyor ya koca adam. Artık senin hayata atılma vaktin gelmedi mi? :D

Bi git işine Allah aşkına oyun diyor ya koca adam. Artık senin hayata atılma vaktin gelmedi mi? :D
Aslında seninle ilişiğimi kesmem lazım bu cahillikte zirve yaptığın mesaj sonrası, ama devam edeceğim :T: Nasıl atılabilirim hayata, oyunla ne alakası var? :T:

Aslında seninle ilişiğimi kesmem lazım bu cahillikte zirve yaptığın mesaj sonrası, ama devam edeceğim :T: Nasıl atılabilirim hayata, oyunla ne alakası var? :T:
Cahillik değil ki bu asıl sen hata yapıyorsun ileride haklı olduğumu anlayacaksın ama o zaman ben olmayacağım. :D Oyunu bırakıp dışarı çıkabilirsin mesela. :D Ben bile bu yaz işe gircem mesela. :F