Nisan 2015 Ayın En Beğenilen Mesajları

Ne planı sen de, nasıl hırs yapmışsındır şimdi sen.
Yok ya ben kıyamam Yakamoz'cuğuma. Hırs yapacağım en son kişilerdendir kendisi başarıları beni sadece sevindirir.

Niye bir anda duygusala bağladım bilmiyorum ama öyle işte.

Yok ya ben kıyamam Yakamoz'cuğuma. Hırs yapacağım en son kişilerdendir kendisi başarıları beni sadece sevindirir.

Niye bir anda duygusala bağladım bilmiyorum ama öyle işte.
Biz de şaka yapıyoruz ne oldu birden duyguların kabardı.
Nasıl cevap verdiysen morardım resmen.

bu ne yahu ben girememişim bile listeye kimse mesajlarımı beğenmemiş ya

Of çember menber illa şov yapcan mizah anlayışın dar desene açıkça.

Artık ramazanda isim capslerini açınca bu çemberi hatırlatıcam sana.
Senin kıvamında, 'esprimsi' şekilde eleştirdim sadece seni ^^

Zaten öğlene kadar uyurum, akşam da bisiklet sürsem, geceleri de bi şekilde atlatırız o capsleri 😳

Senin kıvamında, 'esprimsi' şekilde eleştirdim sadece seni ^^

Zaten öğlene kadar uyurum, akşam da bisiklet sürsem, geceleri de bi şekilde atlatırız o capsleri 😳
Bana espriden ziyade trajik geldi kıskandın resmen beni ee herkes ben değil işte böyle pat diye espri yapamıyor. Ondan sonra kıskanılıp yok çemberdi yok kareydi yok dardı. Sana koca bir OK.

Hangi arkadaşıma sorsam öğlene kadar uyuycam diyor yahu öğlene kadar uyuduktan sonra oruç tutmanın ne anlamı var? 🙂

Ben bir 'insan'ı kıskanacağım?

Ne alakası var?
Sadece toplam sevap azalır, ki bu da herkesin nefsine kalmış.
Not: Normalde de öğlene kadar uyurum işim yoksa

Ben bir 'insan'ı kıskanacağım?

Ne alakası var?
Sadece toplam sevap azalır, ki bu da herkesin nefsine kalmış.
Not: Normalde de öğlene kadar uyurum işim yoksa
Aa öyle deme şimdi ben insanım ama senin sevdiğin ender insanlardım farklıyım yani.

Diyorsun ama ben bir yerde okumuştum böyle öğlenlere kadar uyuyup oruç tutmanın bir sevabı yokmuş hatta tv'de mi izlemiştim acaba ama sen diyorsan doğrudur.

Hayatımda hiç öğlene kadar uyumadım desem inanır mısın? Hep saat tam 10'da kalkarım.

İnsan isimli yaratık çok potansiyelli olsa da mal gibi yaşadıkları için sevmiyorum, sen öyle değilsin

11'in öncesi pek olmaz. Ertesi gün sabah bi şey yoksa erken yatmam zaten, doğal benim sonuçlar

İnsan isimli yaratık çok potansiyelli olsa da mal gibi yaşadıkları için sevmiyorum, sen öyle değilsin

11'in öncesi pek olmaz. Ertesi gün sabah bi şey yoksa erken yatmam zaten, doğal benim sonuçlar
Mal gibi yaşamak sanırım demek istediğin ot gibi yaşamak ile aynı şey anladım.
Sağol.

Gül diye demedik halbuki orada seni övmüştüm. Gül diye espri yapıyoruz gülmüyorsun normal bir şey diyorum güldürüyorum ne yapacağımı şaşırdım. 😱

Geçen hafta bak çok ciddiyim sabah 6'da yattım yine 10'da kalktım bu biraz alışkanlıkla ilgili bir şey sanırım.
Uyumak bana vakit kaybı gibi geliyor hep boş boş uyu eline ne geçiyor.