Çok pis kışkırdım şimdi. Haziran'da görüşürüz.
Planım işe yaradı nasıl da tanıyorum kot kafayı.Şimdi @Bully düşünsün.
Ne planı sen de, nasıl hırs yapmışsındır şimdi sen.Planım işe yaradı nasıl da tanıyorum kot kafayı.Hadi bakalım merakla bekliyorum analizi inşallah güzel bir iş çıkar ortaya.
Yok ya ben kıyamam Yakamoz'cuğuma. Hırs yapacağım en son kişilerdendir kendisi başarıları beni sadece sevindirir.Ne planı sen de, nasıl hırs yapmışsındır şimdi sen.
Biz de şaka yapıyoruz ne oldu birden duyguların kabardı.Yok ya ben kıyamam Yakamoz'cuğuma. Hırs yapacağım en son kişilerdendir kendisi başarıları beni sadece sevindirir.
Niye bir anda duygusala bağladım bilmiyorum ama öyle işte.
İşte yine absürtlüğüm üzerimdeykene....Biz de şaka yapıyoruz ne oldu birden duyguların kabardı.Nasıl cevap verdiysen morardım resmen.
Umursanacak adam değilsin be Atacan
Gece gece sinirlenmek istemiyorum.Tam kırılacak adamsın 😛
Senin mizah anlayışını kapsayan çemberin içine ben sığamıorum. Olay bu.Gece gece sinirlenmek istemiyorum.Fakat orada çok ince mizah ve absürtlük vardı hakkımı yedin resmen.
Of çember menber illa şov yapcan mizah anlayışın dar desene açıkça.Senin mizah anlayışını kapsayan çemberin içine ben sığamıorum. Olay bu.
Senin kıvamında, 'esprimsi' şekilde eleştirdim sadece seni ^^Of çember menber illa şov yapcan mizah anlayışın dar desene açıkça.
Artık ramazanda isim capslerini açınca bu çemberi hatırlatıcam sana.
Bana espriden ziyade trajik geldi kıskandın resmen beni ee herkes ben değil işte böyle pat diye espri yapamıyor. Ondan sonra kıskanılıp yok çemberdi yok kareydi yok dardı. Sana koca bir OK.Senin kıvamında, 'esprimsi' şekilde eleştirdim sadece seni ^^
Zaten öğlene kadar uyurum, akşam da bisiklet sürsem, geceleri de bi şekilde atlatırız o capsleri 😳
Ben bir 'insan'ı kıskanacağım?Bana espriden ziyade trajik geldi kıskandın resmen beni ee herkes ben değil işte böyle pat diye espri yapamıyor. Ondan sonra kıskanılıp yok çemberdi yok kareydi yok dardı. Sana koca bir OK.
Hangi arkadaşıma sorsam öğlene kadar uyuycam diyor yahu öğlene kadar uyuduktan sonra oruç tutmanın ne anlamı var? 🙂
Aa öyle deme şimdi ben insanım ama senin sevdiğin ender insanlardım farklıyım yani.Ben bir 'insan'ı kıskanacağım?
Ne alakası var?Sadece toplam sevap azalır, ki bu da herkesin nefsine kalmış.
Not: Normalde de öğlene kadar uyurum işim yoksa
İnsan isimli yaratık çok potansiyelli olsa da mal gibi yaşadıkları için sevmiyorum, sen öyle değilsinAa öyle deme şimdi ben insanım ama senin sevdiğin ender insanlardım farklıyım yani.
Diyorsun ama ben bir yerde okumuştum böyle öğlenlere kadar uyuyup oruç tutmanın bir sevabı yokmuş hatta tv'de mi izlemiştim acaba ama sen diyorsan doğrudur.
Hayatımda hiç öğlene kadar uyumadım desem inanır mısın? Hep saat tam 10'da kalkarım.
Mal gibi yaşamak sanırım demek istediğin ot gibi yaşamak ile aynı şey anladım.İnsan isimli yaratık çok potansiyelli olsa da mal gibi yaşadıkları için sevmiyorum, sen öyle değilsin
11'in öncesi pek olmaz. Ertesi gün sabah bi şey yoksa erken yatmam zaten, doğal benim sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?