öf ağzın kokuyor dilini çıkartma bir debende sana dill uzatıyorum böööööö
öf ağzın kokuyor dilini çıkartma bir debende sana dill uzatıyorum böööööö
bana bakk boğarım bir kaşık suda seni töbee töbeeöf ağzın kokuyor dilini çıkartma bir de
o kadar pide yemişin git bir dişini fırçala burada lak lak yapacağınabana bakk boğarım bir kaşık suda seni töbee töbee
fırçalıyorum zaten ağız sağlığıma çok titizimdir ben kahvaltı ve yemeklerden sonra fırçalıyorum ayrıdan birde yatarkeno kadar pide yemişin git bir dişini fırçala burada lak lak yapacağına
aferin @destere bir de süt ısıt arkadaşa da artık uyusunfırçalıyorum zaten ağız sağlığıma çok titizimdir ben kahvaltı ve yemeklerden sonra fırçalıyorum ayrıdan birde yatarken
@sürgünüm e gönderme yapmışsın ama mesajın büyük ihtimalle ulaşmayacaktır şimdi en iyisi alıntı yapayım
her sabah ve her gece içiyorum ben destereyede içiririm bu geceaferin @destere bir de süt ısıt arkadaşa da artık uyusun
Emreyi tebrik etmeyi unutmuşum helal olsun.@sürgünüm e gönderme yapmışsın ama mesajın büyük ihtimalle ulaşmayacaktır şimdi en iyisi alıntı yapayım
gül ağa, senin mesajı göremiyorki tebrik etmişsin ama okuyamıyor zavallı )Emreyi tebrik etmeyi unutmuşum helal olsun.
anladım ben saolsungül ağa, senin mesajı göremiyorki tebrik etmişsin ama okuyamıyor zavallı )