öf ağzın kokuyor dilini çıkartma bir debende sana dill uzatıyorum böööööö![]()
öf ağzın kokuyor dilini çıkartma bir debende sana dill uzatıyorum böööööö![]()
bana bakk boğarım bir kaşık suda seni töbee töbeeöf ağzın kokuyor dilini çıkartma bir de![]()
o kadar pide yemişin git bir dişini fırçala burada lak lak yapacağınabana bakk boğarım bir kaşık suda seni töbee töbee![]()
fırçalıyorum zaten ağız sağlığıma çok titizimdir ben kahvaltı ve yemeklerden sonra fırçalıyorum ayrıdan birde yatarkeno kadar pide yemişin git bir dişini fırçala burada lak lak yapacağına![]()
aferin @destere bir de süt ısıt arkadaşa da artık uyusunfırçalıyorum zaten ağız sağlığıma çok titizimdir ben kahvaltı ve yemeklerden sonra fırçalıyorum ayrıdan birde yatarken![]()
@sürgünüm e gönderme yapmışsın ama mesajın büyük ihtimalle ulaşmayacaktır şimdi en iyisi alıntı yapayım
her sabah ve her gece içiyorum ben destereyede içiririm bu geceaferin @destere bir de süt ısıt arkadaşa da artık uyusun![]()
Emreyi tebrik etmeyi unutmuşum helal olsun.@sürgünüm e gönderme yapmışsın ama mesajın büyük ihtimalle ulaşmayacaktır şimdi en iyisi alıntı yapayım![]()
gül ağa, senin mesajı göremiyorki tebrik etmişsin ama okuyamıyor zavallıEmreyi tebrik etmeyi unutmuşum helal olsun.![]()
anladım bengül ağa, senin mesajı göremiyorki tebrik etmişsin ama okuyamıyor zavallı)