Edalet hanımefendi bir kere tamam mı artık sosyetik olduhay edaletin tüfeğiyle vurulasıca.ss
Edalet hanımefendi bir kere tamam mı artık sosyetik olduhay edaletin tüfeğiyle vurulasıca.ss
onun kökü çamlıhemşindir sosyetiklik nedur da .ssEdalet hanımefendi bir kere tamam mı artık sosyetik oldu
aferinNeyse ikinizde iyi açıyorsunuz hadi hadi @xemrexxx o da duysunda sevinsin garibim tebriğimi almak zordur
Ben sana aferin verdim sen bana veriyorusn olcka iş mu bu emreaferin
Açar açar açmaz mıÇamlıhemşinin sosyete gülü
Emre de iyi açıyor
Teşekkürler
Teşekkürler desterecim bilemiyorum senin konuları
+18 ler sıralamaya girmiyor sanırım ?Teşekkürler desterecim bilemiyorum senin konuları
Nisan ayı içerisinde açtığın konu sayısının kaç olduğu önemli. Listede belli bir yere kadar konu sayıları sıralanmış zaten. Demek daha az açmışsın.+18 ler sıralamaya girmiyor sanırım ?
17.5 falandı açtığım konu ?Nisan ayı içerisinde açtığın konu sayısının kaç olduğu önemli. Listede belli bir yere kadar konu sayıları sıralanmış zaten. Demek daha az açmışsın.
yani daha ciddi şeyler yapmam lazımhem konu dışı hem senaryo hem fıkra hem komik videolar @destere öyle oluyor
küçük ağalı konular açtın sen hep o yüzden hepsi silinmiştir
öyle olsa @Bully nin listede olmaması lazımküçük ağalı konular açtın sen hep o yüzden hepsi silinmiştir