Ya bu ne ? Herkes arkadaşına, daha doğrusu grubuna veriyor.
Ya bu ne ? Herkes arkadaşına, daha doğrusu grubuna veriyor.
endgame haketmeyen biri mi var burda ne diyosan adam gibi söyle dolaylı anlatma.
Hak edip etmemenin kararını vermek bana düşmez, ben sadece gelişen durumu söylüyorum.
her ay o şekilde oluyo kim olsa arkadasına verir zatenonun için böyle oylamalar olmamalı bence
2 ay önce de, geçen ayda böyle olmustu. Dedigim gibi gelecek ay baska bir anket yapmayi düsünüyorum. Böyle devam etmemeli kanimca.
her ay o şekilde oluyo kim olsa arkadasına verir zatenonun için böyle oylamalar olmamalı bence
ne olmuştu söyleyin bilelim haketmeyen biri mi seçildi geçen ay arslan bey ondan önceki ay ben seçilmiştim ikimizde sonuna kadar hakettik
ne olmuştu söyleyin bilelim haketmeyen biri mi seçildi geçen ay arslan bey ondan önceki ay ben seçilmiştim ikimizde sonuna kadar hakettik
sen bana hiç oy verdin mi veya diğerleri ee benim arkadaşlarımında başka birine oy vermesini mi bekliyosunuz geçecen bu ayakları
Ben haketmediniz diye dedigimi hatirlamiyorum. Haketmissinizdir ama sürekli ayni kisiler sürekli ayni kisiye oy veriyorlar. Demek istedigim, altini çizmek istedigim nokta bu.
sen bana hiç oy verdin mi veya diğerleri ee benim arkadaşlarımında başka birine oy vermesini mi bekliyosunuz geçecen bu ayakları
Ben anketlerde her ay belirledigim birisine vermiyorum ki? Bu ay Polyanna ~'ya verdim, geçen ay Orcun_22'ye, Subat ayinda endgame ve Ocak ayinda da Arslan Bey'e verdim oyumu takas. Neyse bunun tartismasini yapmak saçma bence.
ee daha ne bak bana 1 kez bile oy vermemişsin ne bekliyon şunu söylim senden oy moy beklemem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?