Reyting meraklıları için nostalji yapalım dedim2004 yılının Nisan ayından en çok izlenen dizileri listeledimBu paylaşım FavoriForumum.net takipçilerine özeldir. İlgiye göre farklı zamanlardan farklı listeleri sizlere sunabiliriz
Listeye baktığımızda en dikkat çekici şey, şimdiki zamanda neredeyse tüm dizileri reyting listesinin zirvesine ambargo koyan Kanal D'nin dizilerinin geride kalmış olması...
Ben üstlenirim 2002'ye kadar reyting arşivi var nedersin Ozan ben yapıyım mı. @OzaNDevamı gelmemiş ilerleyen zamanlarda gelir mi devamı ?
Ozan başlamış bi kere izin olursa yaparım nostalji yapmak çok güzel.BesaleT post: 1393820' Alıntı:
Yap tabi ya güzel olur.
Konuları açmadan önce bana göndermek şartıyla olur. Reytingler ve konu tarafsız olmalı.
Reyting olarak böyle aylık yok pek günlük var 2002'ye kadar ne gibi taraf olacak anlamadım.
Konularıma asla sevdiğim kanalı ve dizileri sokmam ayırt etmem konu açarken daima tarafsız olmaya çalışırım. 😉
Şimdi adminim izin verirsen Reyting Sonuçları bölümüne mi açıyım yoksa köşe yazısı mı?
Yıl mı ben her hafta ay açarım diye düşünmüştüm tamam neyse.OzaN post: 1393912' Alıntı:
Bu liste hazır değil ki ben hazırlamıştım zamanında.Açacaksan sen de bu şekil hazırlayıp açmalısın ve bu bölüme açabilirsin. Fakat haftada en fazla 1 yıl.
Yaa ben Melekler adasını show'da bilirdim...Ne ara Atv'de yayınlandı bu dizi...
cookies post: 1393921' Alıntı:bnde cocuklarduymasini atvde bilirdim.Ne isi var onun starda
Hep ATV'de idi.Yaa ben Melekler adasını show'da bilirdim...Ne ara Atv'de yayınlandı bu dizi...
Çok kötü bölümlerdi, Meltem yoktu hatırladığım kadarıyla..
İlk geçtiğinde Meltem de Haluk da vardı ama sonra giderek bozmaya başladı. Önce Meltem sonra Haluk çıktı. Fakat bu reytinglerdeki bölümler muhtemelen Meltem'li bölümlerdir.
Onlar çıktıktan sonra adı 'Çocuklar Ne Olacak?' olmuştu galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?