Nisan 2004 Reyting Sonuçları / En Çok İzlenen Diziler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pusat'ı Osman Sınav bitirmek istemiş. Reytinglerde 3. 4. filan oluyormuş. Neden 1. olmuyor diye bitirmiş. :)

2004 yılındaki reyting durumu ile 2011'i şöyle bir kıyaslayalım.
Kurtlar Vadisi, 20 reytinglerden geçtiğimiz sezon 8-9'lara kadar düşmüş ve şu anda reytinglerinin ne civarda olduğunu bilemediğimiz bir kanalda yayınlanmaktadır.
ATV, özellikle 2011-2012 sezonunu oldukça kötü geçirmektedir. 2004 yılında elde ettiği en düşük rakam 5,30 iken bu sezon Ağustos ayından itibaren bu reytingin üzerine çıktığına şahit olmadım. Gerçekten 5,3'ü geçtiyse en fazla 3 kez gerçekleşmiştir bu sezon.
Kanal D, 2008-2009 sezonundan itibaren hem dizilerinin kalitesini hem de kanalının kalitesini çok yukarıya çekmeyi başardı. Şu anda Salı, Perşembe ve bir kaç hafta içerisinde Pazar günleri tartışmasız zirvede, Pazartesi, Çarşamba ise güvende oranlar ile kaliteli bir kanal olarak dikkat çekiyor.
Star, haftanın 7 gününü de doldurmuş durumda. Salı, Perşembe, Cuma güvenilir, Pazartesi ve Çarşamba zorlu, Cumartesi mutlu, Pazar ise umutlu günü Star'ın. Bu sezon dizi kapasitesini ve günlük programlarını birer birer ekranlarda izleyiciye sunan Star bu sezon oldukça dikkat çekiyor. Mantıklı hamleler ile bütün dizilerini İlk 7'ye sokabilecek kapasiteye sahip olduğunu düşünüyorum Star'ın. En büyük kusuru kırmızı rengi bırakmamaları ve logoda değişikliğe gitmiyor olmaları.
TGRT, Amerika'ya satıldıktan sonra FOX olarak başladığında ilk dizileri Arka Sıradakiler ve Unutma Beni hala devam ediyor. Arka Sıradakiler 11 reytingi görmüştür. FOX'un kanal politikası günlük dizi yayınlayarak aldığı reytingi 5 güne yaymayı benimseyen bir tekniğe sahip. Bu yöntem ile Deniz Yıldızı ve Unutma Beni yıllardır FOX'un dikkat çekenleri. Haftalık dizileri ise pek tutmuyor. Pazartesi>Cumartesi>Pazar>Cuma>Çarşamba>Perşembe>Salı Reyting anlamında büyükten küçüğe sıralaması FOX'un bu şekilde. Eylül ayında kanal bir kez bile zirvede yer alamadı.
Show TV'de tek değişiklik kendisini günümüzde yarışmalara adaması ve dizilere pek fazla yer vermemesi. Genellikle Show'da başlayan diziler tutmuyor. Tutanlar ise uzun süre devam ediyor.

Reyting meraklıları için nostalji yapalım dedim :) 2004 yılının Nisan ayından en çok izlenen dizileri listeledim :) Bu paylaşım FavoriForumum.net takipçilerine özeldir. İlgiye göre farklı zamanlardan farklı listeleri sizlere sunabiliriz :)

Listeye baktığımızda en dikkat çekici şey, şimdiki zamanda neredeyse tüm dizileri reyting listesinin zirvesine ambargo koyan Kanal D'nin dizilerinin geride kalmış olması...

Devamı gelmemiş ilerleyen zamanlarda gelir mi devamı ? :)

Atv resmen show yapıyormuş eskiden...:)

Kanal D Star çok kötü durumdaymış...:)

Konuları açmadan önce bana göndermek şartıyla olur. Reytingler ve konu tarafsız olmalı. :)

Reyting olarak böyle aylık yok pek günlük var 2002'ye kadar ne gibi taraf olacak anlamadım.

Konularıma asla sevdiğim kanalı ve dizileri sokmam ayırt etmem konu açarken daima tarafsız olmaya çalışırım. 😉
:D

Şimdi adminim izin verirsen Reyting Sonuçları bölümüne mi açıyım yoksa köşe yazısı mı?

Yaa ben Melekler adasını show'da bilirdim...Ne ara Atv'de yayınlandı bu dizi...:)

Reyting olarak böyle aylık yok pek günlük var 2002'ye kadar ne gibi taraf olacak anlamadım.

Konularıma asla sevdiğim kanalı ve dizileri sokmam ayırt etmem konu açarken daima tarafsız olmaya çalışırım. 😉

Şimdi adminim izin verirsen Reyting Sonuçları bölümüne mi açıyım yoksa köşe yazısı mı?

Bu liste hazır değil ki ben hazırlamıştım zamanında. :) Açacaksan sen de bu şekil hazırlayıp açmalısın ve bu bölüme açabilirsin. Fakat haftada en fazla 1 yıl. :)

OzaN post: 1393912' Alıntı:

Bu liste hazır değil ki ben hazırlamıştım zamanında. :) Açacaksan sen de bu şekil hazırlayıp açmalısın ve bu bölüme açabilirsin. Fakat haftada en fazla 1 yıl. :)
Yıl mı ben her hafta ay açarım diye düşünmüştüm tamam neyse.

Ben liste hazırlarım sana gönderirim.