Eminim öyle derler.Sokaktan geçen insanlara bile sorsak Demet daha popüler cevabını verir bu dediğine güler herhalde.
Eminim öyle derler.Sokaktan geçen insanlara bile sorsak Demet daha popüler cevabını verir bu dediğine güler herhalde.
Bir tek o olsa iyi Hekimoğlu ve Baraj da gelince parçalar tutuşmuş.Acun Menajerimi Ara'dan bu kadar mı korktun ya.
At fava bekle.Her programına Survivor yarışmacılarına topluyor.Yakında Doya Doya Moda'ya da babaanneyi çıkarır.
İlla ki olacak.At fava bekle.
Unutulup gidecek, ama Barış unutulmaz.Survivor 2021 başladığında acaba bunlar ne olacak?
Yalnız Barış'ı Acun ünlü etmedi ki ondan onu herkes kapmaya çalışır.Unutulup gidecek, ama Barış unutulmaz.
Model ve oyunculuk yapıyordu, ama Survivor'a katılınca daha arttı tanınırlığı.Yalnız Barış'ı Acun ünlü etmedi ki ondan onu herkes kapmaya çalışır.
O zaman ben hatırlamıyorum ya da bilmiyorum.Model ve oyunculuk yapıyordu, ama Survivor'a katılınca daha arttı tanınırlığı.10 dakika da Twitter'da rahat bir şekilde Twitter'da TT yapabiliyoruz kendisini.
Umarım kaparlar kendisini hemen.
Umarım.O zaman ben hatırlamıyorum ya da bilmiyorum.
Umarım oyuncu olarak kaparlar.
Neden? 😱Ben hayatımda bu kadar saçma, bu kadar anlamsız bir konuk görmedim.
Nisa Bölükbaşı kim?Neden? 😱
Survivor'ın en sempatik yarışmacısı.Nisa Bölükbaşı kim?
Aklıma hiç gelmedi hakket alsa çok iyi olurdu.Umarım.Aslında Acun Kırmızı Oda'ya alsa güzel olurdu.
Burak Sevinç yerine o olabilirdi.Aklıma hiç gelmedi hakket alsa çok iyi olurdu.
Yo canım başka karakterle olsaydı iyi olurdu. Burak Sevinç dursun yerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?