Eminim öyle derler.Sokaktan geçen insanlara bile sorsak Demet daha popüler cevabını verir bu dediğine güler herhalde.![]()
Eminim öyle derler.Sokaktan geçen insanlara bile sorsak Demet daha popüler cevabını verir bu dediğine güler herhalde.![]()
Bir tek o olsa iyi Hekimoğlu ve Baraj da gelince parçalar tutuşmuş.Acun Menajerimi Ara'dan bu kadar mı korktun ya.![]()
At fava bekle.Her programına Survivor yarışmacılarına topluyor.Yakında Doya Doya Moda'ya da babaanneyi çıkarır.
![]()
İlla ki olacak.At fava bekle.![]()
Unutulup gidecek, ama Barış unutulmaz.Survivor 2021 başladığında acaba bunlar ne olacak?![]()
Yalnız Barış'ı Acun ünlü etmedi ki ondan onu herkes kapmaya çalışır.Unutulup gidecek, ama Barış unutulmaz.![]()
Model ve oyunculuk yapıyordu, ama Survivor'a katılınca daha arttı tanınırlığı.Yalnız Barış'ı Acun ünlü etmedi ki ondan onu herkes kapmaya çalışır.![]()
O zaman ben hatırlamıyorum ya da bilmiyorum.Model ve oyunculuk yapıyordu, ama Survivor'a katılınca daha arttı tanınırlığı.10 dakika da Twitter'da rahat bir şekilde Twitter'da TT yapabiliyoruz kendisini.
Umarım kaparlar kendisini hemen.![]()
Umarım.O zaman ben hatırlamıyorum ya da bilmiyorum.
Umarım oyuncu olarak kaparlar.![]()
Neden? 😱Ben hayatımda bu kadar saçma, bu kadar anlamsız bir konuk görmedim.![]()
Nisa Bölükbaşı kim?Neden? 😱
Survivor'ın en sempatik yarışmacısı.Nisa Bölükbaşı kim?![]()
Aklıma hiç gelmedi hakket alsa çok iyi olurdu.Umarım.Aslında Acun Kırmızı Oda'ya alsa güzel olurdu.
![]()
Burak Sevinç yerine o olabilirdi.Aklıma hiç gelmedi hakket alsa çok iyi olurdu.![]()
Yo canım başka karakterle olsaydı iyi olurdu. Burak Sevinç dursun yerinde.