Niran Ünsal Popçu Kadınları Topa Tuttu!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Türk Halk müziğinden, Türk Sanat müziğine birçok güzel şarkıda başarı sağlamış olan Niran Ünsal, pop müziğin önde gelen isimlerini de topa tuttu.

Gülşen, Hande Yener ve Demet Akalın'ı hedef alan bu sözler oldukça konuşulacağa benziyor.

Konser rekoru kırdıklarını dile getiren bu ünlüler için Niran Ünsal açtı ağzını yumdu gözünü. İşte ünlü sanatçının o sözleri...
DJ Playback çalıyor, ablalar ağzını oynatıyor ve insanlar buna harika konser diyor. Dinleyici de cahil. Playback yapıp insanları kandırıyorlar. Bu da kul hakkıdır. Gülşen, en son Beyaz Show'a çıktığında rezaletti. Detone olmaktan söyleyemedi. Bunlar hasbelkadar müzisyen olmuşlar''.​

thumbnail_1408038181.jpg

şimdi burada da yazamiycim cevaplarımı merak edenler twitter ıma bakıversin :X ama şu kadarını yazayım şuan Gülşen kulisinde Küçük Çiftlik Park'ta kendisini bekleyen binlerce hayranına konser için hazırlaıyor ama Niran hanım elinde telefon ona buna sataşıyor. Anlayın yani durumu. :) :)

Niran Ünsal'ın böyle sözler sarfetmesini doğru bulmuyorum ama söyledikleri de yanlış değil. Ancak günümüzde bu tarz şeyler seviliyor. Playback olayına gelecek olursak, çoğu sanatçı bu tarz bir modaya uyuyor. Sesi rahatsız olabilince, çok güçlü şarkılar yorumlanabilince ve şov içerikli şarkılar olunca, ister istemez playback olayına girilebiliyor. Çoğunluk çıkan sanatçının playback yaptığını da anlıyordur ama sonuçta şov içerikli bir olay olduğu için, o kadar da sorun etmiyordur. Niran Ünsal gibi değerli bir sanatçıya böyle sözleri yakıştıramadım.

Gülşen'den böyle asil bir duruş bekliyordum zaten ama Demet Akalın şaşırttı. :) :)