Polat Şaşmaz
Favori Üye
Evet Müslüman oldugu icon gecmiste yaptigi tum hatalar affediliyorNereden biliyorsun? Müslüman oldu diye günah mı siliniyor?
Evet Müslüman oldugu icon gecmiste yaptigi tum hatalar affediliyorNereden biliyorsun? Müslüman oldu diye günah mı siliniyor?
Niye Müslümanlar'ın hepsi dört dörtlük mü? Ayrıca dünyada tek din Müslümanlık değil. Hristiyanlık, Yahudilik bunlar da din.Evet Müslüman oldugu icon gecmiste yaptigi tum hatalar affediliyor
Ben Kurana dayanarak bunlari söylüyorum hadi bana inanmiyorsun tovbe hasa Allaha da mi inanmiyorsun git Kuranda arastirNiye Müslümanlar'ın hepsi dört dörtlük mü? Ayrıca dünyada tek din Müslümanlık değil. Hristiyanlık, Yahudilik bunlar da din.
Benim inancımı sen sorgulayamazsın inanırım inanmam o benim bileceğim iş. Ben sana sadece işin doğrusunu anlatıyorum.Ben Kurana dayanarak bunlari söylüyorum hadi bana inanmiyorsun tovbe hasa Allaha da mi inanmiyorsun git Kuranda arastir
Senin dogrun kendine ozgu benim dedigim Allahin kitabinda yaziyorBenim inancımı sen sorgulayamazsın inanırım inanmam o benim bileceğim iş. Ben sana sadece işin doğrusunu anlatıyorum.
OK.Senin dogrun kendine ozgu benim dedigim Allahin kitabinda yaziyor
Aynen seninle tartismayacam insan kendi kitabina inanmamazlik eder mi ya