Yakışır bir kere değiştirme hakkın var demi ?eğer 1 kere ise iyi düşün sonradan pişman olma
Yakışır bir kere değiştirme hakkın var demi ?eğer 1 kere ise iyi düşün sonradan pişman olma
direkt bir şey söyleyemem ama kriter söyleyebilirim mesela boşluk alt çizgi vs olmayan tek kelimelik sayı içermeyen bir nick olabilir örnek: ragy@yatutarsa gelmiş hacı hemen fikrini alalım.
Minevra'yı daha çok tuttum gibi.Yakışır bir kere değiştirme hakkın var demi ?eğer 1 kere ise iyi düşün sonradan pişman olma
Sen bilirsin aga tuttuysan sorun yokMinevra'yı daha çok tuttum gibi.
Hiçbirini beğenmedim ben. Ernesto belki.@OzaN @Forumdash @destere @XanTier @beyazsoy @rüzgar gülü @BesaleT @denizz19 @yatutarsa @ABAY_06
Minevra,Ernesto ve Beylerbeyi bu üç isimden hangisi olsun?
Ben dedim Minerva ya da Ernesto olsun hatta Ernesto sana daha yakın bile olabilir.@OzaN @Forumdash @destere @XanTier @beyazsoy @rüzgar gülü @BesaleT @denizz19 @yatutarsa @ABAY_06
ilki iyi@OzaN @Forumdash @destere @XanTier @beyazsoy @Rüzgar Gülü @BesaleT @denizz19 @yatutarsa @ABAY_06
Minevra=Manevra 'yı@OzaN @Forumdash @destere @XanTier @beyazsoy @RüzgarGülü @BesaleT @denizz19 @yatutarsa @ABAY_06
Siyasi olarak cuk oturdu ama Minerva daha da güzel.Ben dedim Minerva ya da Ernesto olsun hatta Ernesto sana daha yakın bile olabilir.
Minerva olursa nickinin isim babası olurum.Siyasi olarak cuk oturdu ama Minerva daha da güzel.
Bence nick'in türkçe olmalı ve senin kendinle ilgili olan bir şey olmalı.@Ahmad söylesene bir iki isim dostum.
Bi sene sonra Mahir Kara'mı kalacak allasen? Sevmem dizi yada oyuncu isimleri kullanmayıBence nickini değiştirme abi bu iyi eğer illa ki değiştirecem diyorsan Mahir Kara yapabilirsin
Bu önerilerden sonra bir iki gün düşünüp Ozan'a müracat edicem acele karar vermek istemiyorum.Bence önerilerdekilerdense sürgünüm daha güzel.
Tapatalk
ali abi , benim önerdiğim iyiBirisi BeylerBeyi önerdi Harun'du galiba.@OzaN tek değiştirme hakkım var galiba hata yapmak istemiyorum yardımcı ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?