Ne tarz bisey istiyorsun söylemiyorsun kiOlmadı paralel devlet,çapulcu,tuzluk olsun.![]()
Ne tarz bisey istiyorsun söylemiyorsun kiOlmadı paralel devlet,çapulcu,tuzluk olsun.![]()
dalga mı geçmiş bilemedim ama şu an kullandiğin nickin spin-off'u gibiAşka sürgün olsun ))))
İsmim Ali burdan bişey çıkarmı? Ali baba gibi.Ne tarz bisey istiyorsun söylemiyorsun ki
Evet tek hakkın var, benden öneri çıkmaz.Birisi BeylerBeyi önerdi Harun'du galiba.@OzaN tek değiştirme hakkım var galiba hata yapmak istemiyorum yardımcı ol.
![]()
Aliye uyan Zulfikar olur onu da sevmezsinİsmim Ali burdan bişey çıkarmı? Ali baba gibi.Yok buda olmadı yaşım çıkar o zaman ortaya
![]()
Kibar bi isim olsun dedik.Zülfikar nedir?Aliye uyan Zulfikar olur onu da sevmezsin
Bence zor olmazdı ama sen bilirsin tabi.Deniz etiketlemesi zor olur.Kimse yazamaz o ismi basit olmalı.
Father Ali diyelimİsmim Ali burdan bişey çıkarmı? Ali baba gibi.Yok buda olmadı yaşım çıkar o zaman ortaya
![]()
Yok yok çıtayı koydun Aşk'a Sürgün diyerek nasıl atlayacan görecezSürgün verdi filiz oldu )))
The Godfather yap.İsmim Ali burdan bişey çıkarmı? Ali baba gibi.Yok buda olmadı yaşım çıkar o zaman ortaya
![]()
Burdayımda güzel bir nick bulamadım
Hacı bunuda etiketlemesi zor olur,basit ve akılda kalmalı hemde kibar olmalı.The Godfather yap.![]()
Haklısın ama denemeden geçemem ki))Yok yok çıtayı koydun Aşk'a Sürgün diyerek nasıl atlayacan görecez![]()