Ne tarz bisey istiyorsun söylemiyorsun kiOlmadı paralel devlet,çapulcu,tuzluk olsun.
Ne tarz bisey istiyorsun söylemiyorsun kiOlmadı paralel devlet,çapulcu,tuzluk olsun.
dalga mı geçmiş bilemedim ama şu an kullandiğin nickin spin-off'u gibiAşka sürgün olsun ))))
İsmim Ali burdan bişey çıkarmı? Ali baba gibi.Ne tarz bisey istiyorsun söylemiyorsun ki
Evet tek hakkın var, benden öneri çıkmaz.Birisi BeylerBeyi önerdi Harun'du galiba.@OzaN tek değiştirme hakkım var galiba hata yapmak istemiyorum yardımcı ol.
Aliye uyan Zulfikar olur onu da sevmezsinİsmim Ali burdan bişey çıkarmı? Ali baba gibi.Yok buda olmadı yaşım çıkar o zaman ortaya
Kibar bi isim olsun dedik.Zülfikar nedir?Aliye uyan Zulfikar olur onu da sevmezsin
Bence zor olmazdı ama sen bilirsin tabi.Deniz etiketlemesi zor olur.Kimse yazamaz o ismi basit olmalı.
Father Ali diyelimİsmim Ali burdan bişey çıkarmı? Ali baba gibi.Yok buda olmadı yaşım çıkar o zaman ortaya
Yok yok çıtayı koydun Aşk'a Sürgün diyerek nasıl atlayacan görecezSürgün verdi filiz oldu )))
The Godfather yap.İsmim Ali burdan bişey çıkarmı? Ali baba gibi.Yok buda olmadı yaşım çıkar o zaman ortaya
Burdayımda güzel bir nick bulamadım
Hacı bunuda etiketlemesi zor olur,basit ve akılda kalmalı hemde kibar olmalı.The Godfather yap.
Haklısın ama denemeden geçemem ki))Yok yok çıtayı koydun Aşk'a Sürgün diyerek nasıl atlayacan görecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?