Nick Değişikliği

@Doğan>Evet ya beğendim ben.Biraz Atilla İlhan'ın şiirinden arak gibi oldu ama olsun :)

Ozan'da nicki değiştirirken ilginç anlar yaşattı bana :D

ya bi yasak gelse artık bu ne önüne gelen degiştirio :|

Yasakmış bro...Ama hiç değişiklik yapılmadığı için sende bir istisna olur mu bilmiyorum...

Ya sırf siz beğeniyorsunuz diye değiştirmeyecek mi yani adam?

Bu tarz yasaklar bence tamamen despotluk.Günde 87 nick değişimi olmadıkça da nick değiştirmenin sakıncası yok.

Benim beğenmemle alakası yok. Ben çok beğensemde değişmeyecek tabiiki.
Nick kişinin forumdaki benliğidir. İnsan nasıl ismini değiştirmiyorsa nickini de kolay kolay değiştirmemelidir. Bu tür yasaklar kaliteli forumların çoğunda görülür. Çünkü yasak olmazsa herkes ardı ardına nick değiştiriyor ve foruma biraz uzak kalan biri için forum yabancılaşıyor...

Önüne geçilemez bir hal almış olsa tamam,ay başına 1 değişiklik ortalaması var burada.

benım bır tanıdığın forumu bızden mesaj konu üye bazında kat kat üstün ve sadece 250 mesaj üstü kullanıcılar bır konu açılmış onda eskı nıcki ve istediği yeni nicki yazıyor bir kereliğe mahsus değiştiriliyor.ben çok değiştirdim bızım forum bu tür bbir yasak getirmesin ama hiç değiştirmeyenlerde değiştirebilsin değiştirenler artık değiştirmesın..

+

bu eskiye dönüş olayında benım çılgıntürk olma ihtimalim varmı yada ilk üyeliğimdeki AtmacaOGLU olma olasılığım :D

Eskiye dönüş yapabilirsin bir kereliğine :) Bence çılgıntürk yap. Biz seni öyle tanıdık :D
Hiç değiştirmeyenler için değiştirme olanaklarımız olacaktır yine ilerleyen zamanlarda :)

Bakın canım kardeşlerim,tekrar ve son kez söyleyeceğim:

İsim örneğini kullanmışsınız,ismimizi kendimiz seçmiyoruz,genellikle ebeveynler olan dış güçler belirliyor ismimizi.Değiştirmek istendiğinde mahkeme kararıyla vs. değiştirilebiliyor isim de soyisim de.Ve ömrünüzün sonuna kadar istediğiniz sayıda isim değişikliği yapabilirsiniz,kimse size itiraz etmez ve karşı çıkamaz,"hayır" diyemez.Nick de böyle bir şey.MSN rumuzları,Facebook kullanıcı adları vs. kimseye sorulmadan istendiği gibi değiştirilebiliyor.Biz neye dayanarak bu haktan mahrum ediyoruz kullanıcıları?Bu devasa üye kayıplarına bile yol açabiliyor.Forum işlettik biz de zamanında,biliyoruz şahit olduk.

Olaya farklı bir bakış açısından bakmanıza yardımcı olduysa ne mutlu bana...