Belki o herkes bu kadardırHeyatım herkes yazsın topluca girişicem teşküre ama şimdiden konu sahibi isveç in buzlar kraliçesine teşekkürler![]()
Pek afilli olmadı ama neyse, acısını farklı bir şekilde çıkarırım senden
Belki o herkes bu kadardırHeyatım herkes yazsın topluca girişicem teşküre ama şimdiden konu sahibi isveç in buzlar kraliçesine teşekkürler![]()
Verilecek en güzel hediye oldu, içim soğudu biraz
Hak edene hak ettiğini vermek boynumun borcu.Verilecek en güzel hediye oldu, içim soğudu biraz![]()
Eeee foyasını meydana çıkardığım için kuduruyor tabiVerilecek en güzel hediye oldu, içim soğudu biraz![]()
Foyam yok çok şükür ortaya çıkacak.Eeee foyasını meydana çıkardığım için kuduruyor tabi![]()
Sen de haklısın her yerini aman her şeyinii açık açok yaşıyorsun herkesler bilir bunu sayemdeFoyam yok çok şükür ortaya çıkacak.![]()
Ayol senin boş algılarından ikrah geldi herkeslere, millet özelden yazıyor artık senin saçmalıklarından bıktığını bir de onlarla uğraşıyoruz.Sen de haklısın her yerini aman her şeyinii açık açok yaşıyorsun herkesler bilir bunu sayemde![]()
Özelden ne yazıyorlar acabaAyol senin boş algılarından ikrah geldi herkeslere, millet özelden yazıyor artık senin saçmalıklarından bıktığını bir de onlarla uğraşıyoruz.![]()
Senin şizofrenliğin hangi seviyede olduğunu.Özelden ne yazıyorlar acaba![]()
Bilemem ben de ahlaksız tekliflerde bulunuyorlar sana diye duydumSenin şizofrenliğin hangi seviyede olduğunu.![]()
Aksine senin ne m.. olduğunu anlamışlar işin aslını soruyorlar ve ona göre tavır takınıyorlar.Bilemem ben de ahlaksız tekliflerde bulunuyorlar sana diye duydum![]()
Tavırlarını münasip yerlerine taksınlar yoksa yok olurlar nice düşmanlarım gibiAksine senin ne m.. olduğunu anlamışlar işin aslını soruyorlar ve ona göre tavır takınıyorlar.![]()
Hmmm onlar da öyle diyor ateş olsan cürmün kadar ayol.Tavırlarını münasip yerlerine taksınlar yoksa yok olurlar nice düşmanlarım gibi![]()
Marul kafa gibi 6 ay banlanırlar en kötüHmmm onlar da öyle diyor ateş olsan cürmün kadar ayol.![]()
O kendi kendini imha etti senin bir tasarrufun yoktu nanik.Marul kafa gibi 6 ay banlanırlar en kötü![]()
Bnm ahımı alan yok olur bak eski şirketime Bile kayyum atandı yok oldularO kendi kendini imha etti senin bir tasarrufun yoktu nanik.![]()
Tesadüfler her zaman vardır sen kimsin ayol.Bnm ahımı alan yok olur bak eski şirketime Bile kayyum atandı yok oldular![]()
Ne çok kopyacısınız ha, konuda Nagi kraliçesini paylaşsam onu hediye edeceksiniz demekki @Yakamoz-Asi @Angelica![]()
Bi senin hediyeyi es geçmiş @xemrexxx![]()
Başka noktaya odaklanmıştım o hediyede şimdi kalbi gördüm@Yakamoz-Asi