Forumumuzun en eski üyelerinden, en çenelisi, en çok üyeleri etiket edip farklı mesajlarla herkese laf atan olmazsa olmaz ve kendisi ile barışık üyesi @xemrexxx ‘in bugün doğum günü. Sevdikleri ve bizlerle daha nice seneler dileriz
Ne çok kopyacısınız ha, konuda Nagi kraliçesini paylaşsam onu hediye edeceksiniz demekki @Yakamoz-Asi @Angelica
Emre’nin kraliçeleri çokNe yani @xemrexxx 'ye Meryemden baṣka hatun mu hediye edelim.
Emre’nin kraliçeleri çokdaha tanıyamamışsınYıldız ablamıda çok sevdiği için onu da paylaştım
Ne yani @xemrexxx 'ye Meryemden baṣka hatun mu hediye edelim.
Emre’nin kraliçeleri çokdaha tanıyamamışsınYıldız ablamıda çok sevdiği için onu da paylaştım
Onda hatun bol.Yıldız kraliçe ise Meryem nedirdiğerleri kim görelim
Başka noktaya odaklanmıştım o hediyede şimdi kalbi gördümBi senin hediyeyi es geçmiş @xemrexxx
Konuna yazacağın ilk mesajın bu mu olacaktı 😱 insan bi afilli konu sahibine teşekkür eder sonra diğer isimlere teşekkür işlerine girişirBaşka noktaya odaklanmıştım o hediyede şimdi kalbi gördüm@Yakamoz-Asi
Heyatım herkes yazsın topluca girişicem teşküre ama şimdiden konu sahibi isveç in buzlar kraliçesine teşekkürlerKonuna yazacağın ilk mesajın bu mu olacaktı 😱 insan bi afilli konu sahibine teşekkür eder sonra diğer isimlere teşekkür işlerine girişirhiç sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?