Unutursan kalbin kurusunAhahaha Biz vefakar adamlarız Dostlarımızın yaptıklarını unutmayız (Unuttu )
Unutursan kalbin kurusunAhahaha Biz vefakar adamlarız Dostlarımızın yaptıklarını unutmayız (Unuttu )
Hediyeler berbat al başına çalBu arada doğum günün kutlu olsun dostum Nice senelere.
Bu da hediyelerin
Ekli dosyayı görüntüle 63899
Ekli dosyayı görüntüle 63900
Sen benim hediyelerime nasıl berbat dersin Sevimsiz kalasHediyeler berbat al başına çal
Hoşt be defol git 2 parlak hediye edeceğine ecünnü etmişSen benim hediyelerime nasıl berbat dersin Sevimsiz kalas
Hediye nerde kız?3 u 1 arada kabus resmen paket dram
tbrk EX @serhatt
EX'mi? 😱 Forumdash sendemi 😱 avatarlarınızın uyumundan anlamalıydım 😵Thank you beybi
Tam döndüm sayılmaz ama istesem alâsı olur evet@serhatt cığım 22 Aralık demiştin sen bana ama kafamdan uçmuş hiç de hatırlatmadın valla kafam dalgın neyse bu vasıtayla yarın kutlarım yüz yüze.
Her şey için tebrikler. Hem forumun haber kotasını en iyi şekilde sürdüren kişi olarak Hem de forumdaki yılların için. Ve tabi ki iyi ki tanıdım dediğim için tebrikler. Benimle tanıştığın için çok şanslısın
Seviliyorsun.
@Dosi sen de bomba gibi döndün yine canım emeğine sağlık
Sanki kusacam falan filan diye yazmışdın. Kendine kıyamayıp değistirdin demek yazıniHer 22 Aralık tarihi yas tutmamız lazım @serhatt
iyi bari @serhatt a #GarEs .çiftini hediye ediyorum zaten serhat da anca bunların yaşında aşkı bulur aşk yaşayamadan geberir @Forumdash @Harunnn60 @Çiğdem-Hediye nerde kız?
EX'mi? 😱 Forumdash sendemi 😱 avatarlarınızın uyumundan anlamalıydım 😵
Tam döndüm sayılmaz ama istesem alâsı olur evet
Sanki kusacam falan filan diye yazmışdın. Kendine kıyamayıp değistirdin demek yazıni
Biraz rotarlı cevap oldu ama bildirimlere cevaba anca fırsat buldum
Anlık gaflet, boşluk şarkıdaki gibi 1 dakika olmasa da 3 dakika filandıHediye nerde kız?
EX'mi? 😱 Forumdash sendemi 😱 avatarlarınızın uyumundan anlamalıydım 😵
Tam döndüm sayılmaz ama istesem alâsı olur evet
Sanki kusacam falan filan diye yazmışdın. Kendine kıyamayıp değistirdin demek yazıni
Biraz rotarlı cevap oldu ama bildirimlere cevaba anca fırsat buldum
senin ka dikkatli incelemiyoruz parlakları sorryMikrofon tutan adam gözüküyor
Sen kendine hediye et bu morukları çünkü onlarla aynı kaderi yaşayacak olan sensiniyi bari @serhatt a #GarEs .çiftini hediye ediyorum zaten serhat da anca bunların yaşında aşkı bulur aşk yaşayamadan geberir @Forumdash @Harunnn60 @Çiğdem-
Hayatım çok teşekkür ederim. Hediyelerime bayıldım, iyi ki varsın@serhatt 'cım nice yıllara, nice yaşlara ve nice mesajlara. Geldiğimden beri bu forumun her zaman bir rengiydin. O yüzden tebrik ederim seni. Hep burada olmaya devam et.
O 3 dk hayatının en değerli en kalieli anlarıydı bundan sonra bos olarak yaşamaya mankumsunAnlık gaflet, boşluk şarkıdaki gibi 1 dakika olmasa da 3 dakika filandı