Teşekkürler
Saol@12.Adam sağlıklı yıllara 🙏😍
TeşekkürlerDoğum Günün Kutlu Olsun Nice ve Mutlu Yaşlara 🎂🎉
Amin, renktaşım.Tek temennimiz bu.İNŞALLAH Hasret sona bu sezon sona erecek.Nice mutlu sağlıklı yıllara takımdaşım @12.Adam 🧿🎉🎂
En güzel doğum günü hediyen bu sezonki şampiyonluğumuz olur inşallah 🙏🏻🎊
Teşekkürler 😊doğum günün kutlu olsun @12.Adam
Teşekkürler ederim.Doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu ve huzurlu senelere 🥳 🥳
Reis, bu değerli hediyen için saol, var ol.Fair CITY dizisini hediye olarak yolluyorum
Dogum gunun kutlu olsun @12.Adam usttteki
35.Sezona girecek Irlanda dizisi hediye olarak gonderiyorum
Saol, filozof Şenol
Gürkan 'ım hatırlaman şerefine gecelere akıyoruz.Zamparalık time.Doğum günün kutlu olsun Altan. Nice mutlu ve huzurlu senelere. 🎉🎊🥳 @12.Adam
Teşekkürler renktaşım.
Canım dosim, sonsuz teşekkürler. @MEnes in kulağını çırpta o da şey etsin.Özel günleri kutlama geleneği yok mu?
Teşekkürler, abim. Sen şu dünya Kupası etkinliğini karambole getirmede o bana Doğum günü hediyesi sayılır. Jorge Jesus gibi yoğun preslerim.Çenesi düşük herif.. İyi ki doğdun 😁😁😁
Hediye mediyeee yokkk 🤭🤭
Ben kutladım yaaa bu yeterli 😎😎😎
Teşekkürler 😊
Teşekkürler 😊Yeni yaşını kutluyorum. @12.Adam
Teşekkür ederim.Sen de iyi ki varsın.Forumdan uzaklaşma zaten parmakla sayacak kadar kaldık.
Düzenli girmiyorsun ama nasıl bu diziyi sevdiğimi fark ettin? İlginç...doğum gününüz kutlu olsun sevdiklerinizle bir ömür mutluluklar @12.Adam .balkan ninnisi sevdiğinizi okumuştum ordan bir video hediye ediyorum.
Oooooo gündüz saat satar ,
Gece maça çıkar ,
Yeri İkitelli
Teşekkürler Mario Balotelli