Anladım evet o 4 dizi olayını bende biliyorum4 dizi karakterinin sonradan ortak dizi yapılıcak yönünde pek anlamamıştım senin konunundan okuyunca belirtmek istedim🙂
Anladım evet o 4 dizi olayını bende biliyorum4 dizi karakterinin sonradan ortak dizi yapılıcak yönünde pek anlamamıştım senin konunundan okuyunca belirtmek istedim🙂
bu diziler 1 er sezonluk tanıtım amaçlı cnm asıl amaçları 4 karakteri bir araya getirip ortak dizi yapıcaklar hemen bir an önce bu diziler yayınlansada hemen ortak diziye geçseler ömrümüz yeterse tabiAnladım evet o 4 dizi olayını bende biliyorumama nasıl bütçeleri yetecek onu bilmiyorum
![]()
Çiğdem sen bu diziyi ızleyecek misin ?bu diziler 1 er sezonluk tanıtım amaçlı cnm asıl amaçları 4 karakteri bir araya getirip ortak dizi yapıcaklar hemen bir an önce bu diziler yayınlansada hemen ortak diziye geçseler ömrümüz yeterse tabi![]()
netflix gittikçe batırdı gibi
Daha 2 dizi ve ve gelecekte 4 dizinin toplamından yeni bir dizi daha yapacaklarnetflix gittikçe batırdı gibikaliteli diziler yayınlıyordu yakın zamanda , bu aralar ise fazla süpermen çalışıyor
)
cnm ben 4 nün olduğu diziyi izlicem oyüzden o karakterlerin olduğu dizilere bakıcam evet hem karakterleride tanımış oluyoruz 🙂🙂🙂Çiğdem sen bu diziyi ızleyecek misin ?![]()
gelecek daha karanlık deseneDaha 2 dizi ve ve gelecekte 4 dizinin toplamından yeni bir dizi daha yapacaklar![]()
Başlamayacak mısın ?gelecek daha karanlık desene)
benim izlediğim dizilere devam etsinler onları sonlandırmasalar yeterli mesela bloodline , mesela orange , mesela marco onlar bana yeter zaten bir kanalda üç dizi güzel bir skorHBO da biel üç dizi izlemiyorum
![]()
ilk fırsatta başlayacağımBaşlamayacak mısın ?![]()
sen böyle dizileri seversin? 50 çeşit bunlardan olsa yinede izleyeceğine eminimcnm ben 4 nün olduğu diziyi izlicem oyüzden o karakterlerin olduğu dizilere bakıcam evet hem karakterleride tanımış oluyoruz 🙂🙂🙂
Destere tamam ben bates sen buna değilde Daredevile başla olur mu?ilk fırsatta başlayacağımsen bates motele başladığında yani
)
sen böyle dizileri seversin? 50 çeşit bunlardan olsa yinede izleyeceğine eminimtam senlik diziler pırtlatmaya başladı netflix
)
zaten daradevil den bahsediyordumDestere tamam ben bates sen buna değilde Daredevile başla olur mu?![]()
![]()
![]()
Şaka yapmıyorsun dimi?zaten daradevil den bahsediyordumbuna daha sıra gelmez kolay kolay
)
tamamda bates motel i unutma
Tmm zaten bölümleri hazırtamamda bates motel i unutma![]()