Netflix'ten Yeni Dizi: "A.K.A. Jessica Jones"

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
screen-shot-2014-12-05-at-9-41-09-am.png

Geçtiğimiz günlerde Netflix’te yayınlanan ilk sezonu ile fantastik ve çizgi roman severleri ekran karşısına kilitleyen Daredevil eleştirmenler ve izleyiciler tarafından olumlu tepki almıştı .

Yeni bir süper kahraman dizisi hazırlayan Netflix ve Marvel , süper güçleri olan Jessica Jones karakterinin dizisini yapmaya karar verdi. Başrollerinde , Breaking Bad dizisinden tanıdığımız Krysten Ritter , ''Jessica Jones'' karakterini oynayacak. Yine Doctor Who disinden tanıdığımız David Tennant'ta ''Kilgrave'' karakterini oynayacak.

Yeni dizinin 2015 Sonbahar aylarından başlayacağını ve bir Netfilix klasiği olarak 13 bölümün aynı anda yayınlanacağını da hatırlatalım.

Diziden Kareler!
1462948_803240823103920_2317771923268573884_n.jpg
11136701_803241296437206_3753600829997732942_n.jpg
11074590_792114324216570_7213067720324286554_n.jpg
@destere @Çiğdem- @sürgünüm @cevaa @OzaN @vadikızı @kaan955

Son düzenleme:
Marvel ne Netflix dört dizilik sözleşme imzalamıştı bu ikincisi herhalde.

Bu dizinin başarılı olmasını isterim çünkü Krysten Ritter'a hayranım. Çünkü David Tennant iyi oyuncu. Çünkü Rachael Taylor'ı da seviyorum 666 Park Avenue'dan. :)

Marvel ne Netflix dört dizilik sözleşme imzalamıştı bu ikincisi herhalde.

Bu dizinin başarılı olmasını isterim çünkü Krysten Ritter'a hayranım. Çünkü David Tennant iyi oyuncu. Çünkü Rachael Taylor'ı da seviyorum 666 Park Avenue'dan. :)
Umarım ilk bölümden bırakmazsın. :D Evet 2.dizi bu diğer 2 dizide 2016 yılında gelecek. :)

Dizinin konusunu görünce hızla konudan uzaklaşıyorum. :) Hem süper kahraman hem de bir anne olan kahramanımız, kimyasal bir sızıntıya maruz kalınca; insanüstü bir güce ve dirence, ek olarak da ses hızına yakın uçma yeteneğine sahip olacak.

Netflix'in neredeyse her dizisini tutturabildiğini ve Marvel fanboylarının fazlalığını düşünürsek tutacak bir dizi daha geliyor galiba. :)

Bu kadını özelikle Apartman 23 dizisnde çok sevmiştim.BB'deki rolü beni pek sarmamişti.Fantastik,bilim kurguda nasıl olacak göreceğiz ama Netflix'e bu dizide de güvenim tam.Umarım yanıltmaz. @Harunnn60

Bu kadını özelikle Apartman 23 dizisnde çok sevmiştim.BB'deki rolü beni pek sarmamişti.Fantastik,bilim kurguda nasıl olacak göreceğiz ama Netflix'e bu dizide de güvenim tam.Umarım yanıltmaz. @Harunnn60
Benimde tam güvenim :) oyuncular da çok iyi :) kadın odaklı süper kahraman dizisi izlemek çok ilginç olacak :D

@Harunnn60 bu kanalda 4 tane fantastik dizi baslıcak birisi deradevildi birisi bu dizi ayrıdan 2 dizi daha sunulucak hepsi 1 er sezon olucak daredevilde 1 sezondu ama izleyicilere kayıtsız kalamadıkları için
2.sezonu oldu bu 4 dizide yayınladıktan sonra 4 başrol oyuncusunu 1 diziye toplucaklar daredevildeki mattt sonra bu dizidekı bu kadın ve diğer 2 dizideki 2 başrolude alıcaklar ve 4 dizi karakteriyle ortak bir dizi yapıcaklar o dizinin reklam amaçlı gibi birşeyi yanı karakterleri taıtmak amaçlı o 4 karakterin dizilerini sunuyorlar önce sonra 4 karakteri bir araya getirip 1 dizide toplucaklar 🙂🙂🙂

@Harunnn60 bu kanalda 4 tane fantastik dizi baslıcak birisi deradevildi birisi bu dizi ayrıdan 2 dizi daha sunulucak hepsi 1 er sezon olucak daredevilde 1 sezondu ama izleyicilere kayıtsız kalamadıkları için
2.sezonu oldu bu 4 dizide yayınladıktan sonra 4 başrol oyuncusunu 1 diziye toplucaklar daredevildeki mattt sonra bu dizidekı bu kadın ve diğer 2 dizideki 2 başrolude alıcaklar ve 4 dizi karakteriyle ortak bir dizi yapıcaklar o dizinin reklam amaçlı gibi birşeyi yanı karakterleri taıtmak amaçlı o 4 karakterin dizilerini sunuyorlar önce sonra 4 karakteri bir araya getirip 1 dizide toplucaklar 🙂🙂🙂
Çiğdemcim konuda benim ilk mesajlarımi okumadın mı ? :)