Netflix'ten Gain'e Ayak İşleri Çalımı!

Mr.At

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
4,815
Puanı
461
Web Sitesi
gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Televizyonlarda görmeye alışkın olduğumuz dizi çalımları bu sefer video içerik platformlarında görülmeye başlandı.

2021 yılında Gain platformunda yayın hayatına başlayan Caner Özyurtlunun hem kamera arkasında ve kaleminde yer aldığı başrollerini Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar'ın paylaştığı internet komedi dizisi "Ayak İşleri" Netflix platformuna yüklenecek.

Dizi tüm bölümleriyle 14 Mart itibariyle Netflix platformunda yayın hayatına başlayacak.

1000162237.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Heh işte en sevmediğim olay. Eski bölümler farklı platform yeni bölüm farklı platform. En sevmedigim şey 😡

Geçen gün netflixte kung-fu panda izliyorum 1 var izledim 2 yok 3 yine netflixte çok gıcık

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Heh işte en sevmediğim olay. Eski bölümler farklı platform yeni bölüm farklı platform. En sevmedigim şey 😡

Geçen gün netflixte kung-fu panda izliyorum 1 var izledim 2 yok 3 yine netflixte çok gıcık
Reis ilk konumda bütün içini dökmüşsün:F

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Daha önce Masum, Fi gibi dizilerin de Netflix'e satıldığını görmüştük ama Gain'le özdeşleşen bir proje adına ilginç hamle olmuş. Dizinin geniş kitlelere ulaşması adına iyi ama izlenmiyor da değildi. Bu arada yeni sezonlar derken Netflix için yeni olan ama daha önce yayınlanan sezonlar kast ediliyordur çünkü henüz devamıyla ilgili bir haber yok.

İlginç hamle. İlgi görecek mi bakalım? :D

Yayınlanan 4 sezonun tamamı yüklenecektir, GAİN'de izlendiğinden daha fazla izlenir muhtemelen.

Dizi adına iyi bi gelişme olmuş. Daha çok kitleye ulaşacaktır. Baştan sona tekrar izlemek için bekliyorum.

İzlemek istediğim bir diziydi, harika bir gelişme :Z