Netflix'ten 'Fatih Terim' Belgeseli Geliyor!

Aaaaaaaaaaaaa.. Emre Belözoğlu hocama neler deniyor böyle.. Kendisi Türk Futboluna damga vuracak bir hoca olacaktır.. @HeisenBerg
O potansiyeli var ama daha çok pişmesi lazım. :A

Terim'in belgeseli yapılacak tabii, ülkenin gelmiş geçmiş en etkili insanlarından biri, kabul etmek lazım.

Fener'in belgeseli yıllar sonra yapılır, bir dönem Fener diye bir takım vardı diye hatırlatmak için.

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
O potansiyeli var ama daha çok pişmesi lazım. :A

Terim'in belgeseli yapılacak tabii, ülkenin gelmiş geçmiş en etkili insanlarından biri, kabul etmek lazım.

Fener'in belgeseli yıllar sonra yapılır, bir dönem Fener diye bir takım vardı diye hatırlatmak için.
Şu video bile Fener'in belgeselinin neden yapılması gerektiğini gösteriyor. Esas aksiyon sizin takımda :A

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg
Şu video bile Fener'in belgeselinin neden yapılması gerektiğini gösteriyor. Esas aksiyon sizin takımda :A

11 yıl önce dumanla haberleşilecek kadar geride kalınması bana hep ilginç geliyor. Bu videoyu her izlediğimde "Oğlum açıp baksanıza Maçkolik'ten." diyorum kendi kendime. Ulan hâlâ ilginç geliyor.

@xdragxx Twitter'da çok önemli bir işim var demişti. Demek artık orayada yön vermeye başlamış :A (klip konusundaki mevzunun devamı)
Netflix tweeti attığından beri herkes başladı iptal demeye, bende konuyla alakam olmamasına rağmen Instagram'da bir gönderinin altına "üyelik iptali zamanı geldi" yazdım linç yedim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Netflix tweeti attığından beri herkes başladı iptal demeye, bende konuyla alakam olmamasına rağmen Instagram'da bir gönderinin altına "üyelik iptali zamanı geldi" yazdım linç yedim. :A
Gidip biraz Twitter yorumları okuyayım :A İsveç gündemi pek ilgi çekmiyor ben de TT kısmına Türkiye ayarları yapmışım. Türkiye'de herşey çok kolay TT olmakta :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
@xdragxx Twitter'da çok önemli bir işim var demişti. Demek artık orayada yön vermeye başlamış :A (klip konusundaki mevzunun devamı)
@xdragxx 'in olmadığı masa yok...

images (35).jpeg

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
Belgeseli yapılası bir şahsiyet olduğu muhakkak ama twiti atış şekilleri gösteriyor ki fazlasıyla karanlık yönleri olan bir şahsiyeti pohpohlamaya yönelik bir iş olacak. Netflix hesabımı tek başıma kullanıyor olsam protesto amacıyla 1 ay kapatırdım.

• Beğendim
  • İlginç
Reactions: mrt-06 and xdragxx
Belgeseli yapılası bir şahsiyet olduğu muhakkak ama twiti atış şekilleri gösteriyor ki fazlasıyla karanlık yönleri olan bir şahsiyeti pohpohlamaya yönelik bir iş olacak. Netflix hesabımı tek başıma kullanıyor olsam protesto amacıyla 1 ay kapatırdım.
Heeeh işteee hehhh işteeee durum bu.
Ben de bu sebeple twitterde milleti örgütledim @Dosi :A

Birçok futbol adamının belgeseli yapıldı ama burada önemli olan bu adamların sevaplarını, günahlarını birlikte işlemek. Sırf Fatih güzellemesi yapılacaksa saçma sapan bir belgesel olacak. Fatih'in gençliğinde futbol hayatı bitecekken ve hatta öyle ki ilerde hoca olmasının dahi önüne geçecek olaylar yapıp buna rağmen nasıl kurtulduğu da gösterilmesi lazım. :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and bazinga