Maskeli Fedai
Favori Üye
İsterse fanatik olsun Düşüncesi bile korkunç..Fenerbahçe'nin belgeseli çok dramatik olur bor çok ülkede bile ağlatan güzel bir yapım olur
------
Niye adam Galatasaraylı
İsterse fanatik olsun Düşüncesi bile korkunç..Fenerbahçe'nin belgeseli çok dramatik olur bor çok ülkede bile ağlatan güzel bir yapım olur
------
Niye adam Galatasaraylı
O potansiyeli var ama daha çok pişmesi lazım.Aaaaaaaaaaaaa.. Emre Belözoğlu hocama neler deniyor böyle.. Kendisi Türk Futboluna damga vuracak bir hoca olacaktır.. @HeisenBerg
Şu video bile Fener'in belgeselinin neden yapılması gerektiğini gösteriyor. Esas aksiyon sizin takımdaO potansiyeli var ama daha çok pişmesi lazım.
Terim'in belgeseli yapılacak tabii, ülkenin gelmiş geçmiş en etkili insanlarından biri, kabul etmek lazım.
Fener'in belgeseli yıllar sonra yapılır, bir dönem Fener diye bir takım vardı diye hatırlatmak için.
Evet, Aziz Yıldırım belgeseli de fena olur...Şu video bile Fener'in belgeselinin neden yapılması gerektiğini gösteriyor. Esas aksiyon sizin takımda
11 yıl önce dumanla haberleşilecek kadar geride kalınması bana hep ilginç geliyor. Bu videoyu her izlediğimde "Oğlum açıp baksanıza Maçkolik'ten." diyorum kendi kendime. Ulan hâlâ ilginç geliyor.Şu video bile Fener'in belgeselinin neden yapılması gerektiğini gösteriyor. Esas aksiyon sizin takımda
Netflix'i iptal etmekte ne kadar doğru bir karar verdiğimi her geçen gün görüyorum.
@xdragxx Twitter'da çok önemli bir işim var demişti. Demek artık orayada yön vermeye başlamış (klip konusundaki mevzunun devamı)Twitter'da #netflixiptal tagı TT olmuş.
Netflix tweeti attığından beri herkes başladı iptal demeye, bende konuyla alakam olmamasına rağmen Instagram'da bir gönderinin altına "üyelik iptali zamanı geldi" yazdım linç yedim.@xdragxx Twitter'da çok önemli bir işim var demişti. Demek artık orayada yön vermeye başlamış (klip konusundaki mevzunun devamı)
Gidip biraz Twitter yorumları okuyayım İsveç gündemi pek ilgi çekmiyor ben de TT kısmına Türkiye ayarları yapmışım. Türkiye'de herşey çok kolay TT olmaktaNetflix tweeti attığından beri herkes başladı iptal demeye, bende konuyla alakam olmamasına rağmen Instagram'da bir gönderinin altına "üyelik iptali zamanı geldi" yazdım linç yedim.
Fatih Terim i asla sevmem ama bunun için iptal ettirmek aynı Twitter kitlesinin yapacağı iştirTwitter'da #netflixiptal tagı TT olmuş.
Heeeh işteee hehhh işteeee durum bu.Belgeseli yapılası bir şahsiyet olduğu muhakkak ama twiti atış şekilleri gösteriyor ki fazlasıyla karanlık yönleri olan bir şahsiyeti pohpohlamaya yönelik bir iş olacak. Netflix hesabımı tek başıma kullanıyor olsam protesto amacıyla 1 ay kapatırdım.