bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,492
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Friends'in zirveden giriş yapması şaşırtmadı, aylarca kalması lazım eğer bu listeler doğru ise.
Beklenen sonuçFriends ilk günden beklendiği gibi zirveye yerleşmiş.Blutv'de de aylardır zirvede zaten. 27 senelik dizi hala deli gibi izlenip yayınlandığı bütün platformların reklam yüzü oluyor resmen. Rakipsiz diye boşa demiyoruz.@xdragxx
Listeye girmesi bile başarı olur. Himym bile Türkiye'de olması gerekenden çok popüler olduğu halde 4-5'ten öte gidemedi sanırım.Beklenen sonuçBlu Tv'de hala devam ediyor mu?
Seinfeld'dan bu konuda umudum yok ilk 5 bile başarı
Önemli değil zaten benim içinListeye girmesi bile başarı olur. Himym bile Türkiye'de olması gerekenden çok popüler olduğu halde 4-5'ten öte gidemedi sanırım.
Beklenen sonuçBlu Tv'de hala devam ediyor mu?
Seinfeld'dan bu konuda umudum yok ilk 5 bile başarı
Bence Seinfeld de çok iyi başlayacak meraktan bakacaktır çoğu kişi ilk günden.Listeye girmesi bile başarı olur. Himym bile Türkiye'de olması gerekenden çok popüler olduğu halde 4-5'ten öte gidemedi sanırım.
Sanmıyorum, bence top10'a bile giremez. Friends de yıllarca hiçbir platformda yer almadı ama yine de çok popülerdi. Seinfeld yabancı dizi kültürü olan insanlar arasında bilinen bir dizi olsa da halka inemedi henüz maalesef.Bence Seinfeld de çok iyi başlayacak meraktan bakacaktır çoğu kişi ilk günden.
Türkiye'de az popüler olmasının sebeplerinden biri de kolay ulaşılabilir yerlerde doğru düzgün gösterilmemesi.
Bu da bir sebep fakat Seinfeld sanki Friends, Himym tarzı sitcomlara göre daha farklı bir yapıda olduğu için yayınlandığı dönemden sonra bir Friends kadar popüler olmadı gibi.Bence Seinfeld de çok iyi başlayacak meraktan bakacaktır çoğu kişi ilk günden.
Türkiye'de az popüler olmasının sebeplerinden biri de kolay ulaşılabilir yerlerde doğru düzgün gösterilmemesi.
Tespitin çok doğru da zaten Friends ile popülerlik yarışına girmek imkansız. Dünyanın en popüler dizisidir belki de. Fakat mesela Community de ilk geldiği zamanlar Top 10'a girmişti diye hatırlıyorum. O da öyle çok popüler bir dizi değil ana akımda...Sanmıyorum, bence top10'a bile giremez. Friends'de yıllarca hiçbir platformda yer almadı ama yine de çok popülerdi. Seinfeld yabancı dizi kültürü olan insanlar arasında bilinen bir dizi olsa da halka inemedi henüz maalesef.
Ben içeriğine çok bağlamıyorum ya herkese rahatlıkla hitap edebilecek bir içeriği var. Friends'ten bile 5 yıl daha eski bir dizi olması, başlangıcının da vasat olması daha büyük etkenler bence.Bu da bir sebep fakat Seinfeld sanki Friends, Himym tarzı sitcomlara göre daha farklı bir yapıda olduğu için yayınlandığı dönemden sonra bir Friends kadar popüler olmadı gibi.
Nasıl diyim sitcomların öne çıkmasında arkadaşlık ortamının çok büyük bir artısı var. Seinfeld'da da arkadaşlık var fakat klasik sitcomlar gibi arkadaşlık çok önemli mesajını hiçbir zaman veren bir dizi olmadı mesela
Öyle de hitap ettiği kesim olarak Friends kadar geniş bir kesime hitap ettiğini düşünmüyorum. Sadece 1 kadın karakterin olması bile bir etken bence gerçi TBBT de öyleydi başta ama sonra 1-2 kadın karakter daha gelmiştiTespitin çok doğru da zaten Friends ile popülerlik yarışına girmek imkansız. Dünyanın en popüler dizisidir belki de. Fakat mesela Community de ilk geldiği zamanlar Top 10'a girmişti diye hatırlıyorum. O da öyle çok popüler bir dizi değil ana akımda...
Ayrıca Friends, Digitürk'te yıllarca gösterildi. Bein Connect'te vardı, BluTV'de de vardı. Zamanında ATV'de bile yayınlanmış.
Ben içeriğine çok bağlamıyorum ya herkese rahatlıkla hitap edebilecek bir içeriği var. Friends'ten bile 5 yıl daha eski bir dizi olması, başlangıcının da vasat olması daha büyük etkenler bence.
Evet ama Digiturk, Bein Connect falan ne kadar kullanılıyor ki ülkede? Blutv'nin de çok kullanıcısı yoktu Friends döneminde. Ki şu an bile çok fazla kullanıcısı olduğunu söyleyemeyiz.Tespitin çok doğru da zaten Friends ile popülerlik yarışına girmek imkansız. Dünyanın en popüler dizisidir belki de. Fakat mesela Community de ilk geldiği zamanlar Top 10'a girmişti diye hatırlıyorum. O da öyle çok popüler bir dizi değil ana akımda...
Ayrıca Friends, Digitürk'te yıllarca gösterildi. Bein Connect'te vardı, BluTV'de de vardı. Zamanında ATV'de bile yayınlanmış.
Ben içeriğine çok bağlamıyorum ya herkese rahatlıkla hitap edebilecek bir içeriği var. Friends'ten bile 5 yıl daha eski bir dizi olması, başlangıcının da vasat olması daha büyük etkenler bence.
Haklısın Seinfeld kadınlara biraz daha az hitap eden bir dizi gibi gözüküyor.Öyle de hitap ettiği kesim olarak Friends kadar geniş bir kesime hitap ettiğini düşünmüyorum. Sadece 1 kadın karakterin olması bile bir etken bence gerçi TBBT de öyleydi başta ama sonra 1-2 kadın karakter daha gelmişti
Başlangıç bölümlerinin de etkisi olabilir bu arada ama keşke bir 6-7 bölüm sabredilse
Sadece 1 kadın karakterin olması ciddi eksiklik bence bu arada. Ana karakter olmasa bile yan karakter olabilirdi ama yan karakterlerin bile hepsi erkek. Jerry'nin annesi dışında.Öyle de hitap ettiği kesim olarak Friends kadar geniş bir kesime hitap ettiğini düşünmüyorum. Sadece 1 kadın karakterin olması bile bir etken bence gerçi TBBT de öyleydi başta ama sonra 1-2 kadın karakter daha gelmişti
Başlangıç bölümlerinin de etkisi olabilir bu arada ama keşke bir 6-7 bölüm sabredilse
O 1 kadın da başta pilot bölümdeki garson olacakmışSadece 1 kadın karakterin olması ciddi eksiklik bence bu arada. Ana karakter olmasa bile yan karakter olabilirdi ama yan karakterlerin bile hepsi erkek. Jerry'nin annesi dışında.
Digitürk yakın zamana kadar ülkemizdeki en çok kullanılan platformdu. Milyonlarca üyesi olması lazım.Evet ama Digiturk, Bein Connect falan ne kadar kullanılıyor ki ülkede? Blutv'nin de çok kullanıcısı yoktu Friends döneminde. Ki şu an bile çok fazla kullanıcısı olduğunu söyleyemeyiz.
Community'nin top10'a girdiğini bilmiyordum. Gerçi daha önceden hiç duymadığım bir dizi olmasına rağmen Netflix'e geldikten sonra popüler oldu. Ama mesela Modern Family önceden de popüler bir dizi olmasına rağmen Netflix'te çok da etki yaratmadı gibi. Bu biraz da Netflix'in diziyi ne kadar tanıtacağına bağlı, kötü diziyi bile insanların sürekli ana sayfasına düşürdüğüne dizi trendlere girebiliyor rahatlıkla.
FriendsTRENDLER (1 Nisan 2021)
Ve şaşırtmayan şekilde Friends zirveden giriş yapar BluTV şok.Meryem'in filmi de iyi gidiyor @xemrexxx burada olsa şişinirdi yine.
GENEL
DİZİLER
- Friends
- The Irregulars
- Who Killed Sara?
- Snowpiercer
- Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2
- 47 Ronin
- Constantine
- Kovan
- New Amsterdam
- Kağıttan Hayatlar
FİLMLER
- Friends
- The Irregulars
- Who Killed Sara?
- Snowpiercer
- New Amsterdam
- Ginny & Georgia
- Sky Rojo
- Gerçek Aşk
- Gözlerinin Ardında
- Alice
- Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2
- 47 Ronin
- Constantine
- Kovan
- Kağıttan Hayatlar
- Sihir Gizli Servisi
- Sleepers
- Ma
- Katil Avcısı
- 365 Gün
Aynen, seviyorum ben de Elaine'i, oldukça iyi karakter.O 1 kadın da başta pilot bölümdeki garson olacakmışÖyle olsa 3-4 bölümde 1 çıkardı ve 0 kadınlı bir dizi izlerdikElaine ama tek başına 2-3 kadın gücünde çok fena bir karakter
Acaba ikimizin önüne farklı listeler mi düşüyor? Ben hiç Modern Family'i listede görmedim.Digitürk yakın zamana kadar ülkemizdeki en çok kullanılan platformdu. Milyonlarca üyesi olması lazım.
Modern Family için yazdığına hiç katılmıyorum.Netflix'e gelmeden önce kimseler izlemiyordu Türkiye'den Netflix'e gelince bir anda herkes izlemeye başladı. Forumda bile izleyici sayısı ikiye katlandı.Uzun süre Top 10'da da kaldı sanırım.
Netflix'in nasıl tanıtacağı kısmı çok doğru tabii ki. Seinfeld gibi dev bir diziyi aldıklarında herkesin önüne sık sık çıkaracaklarını varsayarak öyle bir tahminde bulunuyorum zaten.
İlk 10'a rahat girer ya o kadar da değilAynen, seviyorum ben de Elaine'i, oldukça iyi karakter.
Acaba ikimizin önüne farklı listeler mi düşüyor? Ben hiç Modern Family'i listede görmedim.
Kimseler izlemediği kısmına da katılmıyorum. Friends, Himym vs ile kıyaslarsak tabii ki onlar kadar popüler değildi ama Community'den falan daha popüler olduğu bir gerçek.
Bakalım ben en azından ilk gün için top10'a gireceğini düşünmüyorum. Neyse daha fazla bekletmesinler de yayınlasınlar artık diziyi. Özledim ben de @xdragxx
Bence ilk gün genel listeye giremez. Neyse geldiğinde göreceğiz, alıntı yaparım bu mesajı.İlk 10'a rahat girer ya o kadar da değilHatta Netflix sağ olsun Türkiye ve dünyadaki popülerliği baya bir artış gösterir
Community'den azıcık daha popüler olabilir ama popülerliği en az iki kat arttı Netflix ile birlikte.Aynen, seviyorum ben de Elaine'i, oldukça iyi karakter.
Acaba ikimizin önüne farklı listeler mi düşüyor? Ben hiç Modern Family'i listede görmedim.
Kimseler izlemediği kısmına da katılmıyorum. Friends, Himym vs ile kıyaslarsak tabii ki onlar kadar popüler değildi ama Community'den falan daha popüler olduğu bir gerçek.
Bakalım ben en azından ilk gün için top10'a gireceğini düşünmüyorum. Neyse daha fazla bekletmesinler de yayınlasınlar artık diziyi. Özledim ben de @xdragxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?