legiondaki oğlanda en son bir topa girip uzaya çıkmıştı o da uzay filmi sayılırAaa evet şu uzaylıyı izleyelim @Harunnn60 @Forumdash
Tabi bunda da uzaylı diye kandırmazsalar bizi daha zuaylı dizisi göremedim
legiondaki oğlanda en son bir topa girip uzaya çıkmıştı o da uzay filmi sayılırAaa evet şu uzaylıyı izleyelim @Harunnn60 @Forumdash
Tabi bunda da uzaylı diye kandırmazsalar bizi daha zuaylı dizisi göremedim
Aaa evet o ne zaman bakalım Ama şuan dizisiz kaldık yine şu uzaylı yada başka dizi başlar yakında umarım @Forumdash @Harunnn60legiondaki oğlanda en son bir topa girip uzaya çıkmıştı o da uzay filmi sayılır
bizim @destere ile olan ortak dizilerimiz daha cok ve başlıyor Westworld, Legion, bu uzaylı dizisi bi dizi daha vardı unuttumAaa evet o ne zaman bakalım Ama şuan dizisiz kaldık yine şu uzaylı yada başka dizi başlar yakında umarım @Forumdash @Harunnn60
bizim @destere ile olan ortak dizilerimiz daha cok ve başlıyor Westworld, Legion, bu uzaylı dizisi bi dizi daha vardı unuttum
bir brezilya dizisi var netflixde O Mecanismo imdb si 9 puan bir ara kurcalayalım bu diziyiAaa evet o ne zaman bakalım Ama şuan dizisiz kaldık yine şu uzaylı yada başka dizi başlar yakında umarım @Forumdash @Harunnn60
8.6ya düşmüş 360 kişiyle. Sanki görmüştüm? Ya da buna benzer başka bi netflix dizisi daha vardı onla kariştiriyorumdurbir brezilya dizisi var netflixde O Mecanismo imdb si 9 puan bir ara kurcalayalım bu diziyi
İyi bir şey çıkar umarımAaa evet o ne zaman bakalım Ama şuan dizisiz kaldık yine şu uzaylı yada başka dizi başlar yakında umarım @Forumdash @Harunnn60