bak bu alamancıda benim kafadan kaliteyi hemen keşfetmiş hazardan başkası yalan diyor
araplarda hazarmı lydia mı favoriydi ?
kız şimdi bu faruk @Forumdash kıskançlık krizine girmiştir çağatayı taş gibi kadınlarla partner olunca git iki teselli et sen alışıksın bu durumlara
Teselliyi senden bekliyorumkız şimdi bu faruk @Forumdash kıskançlık krizine girmiştir çağatayı taş gibi kadınlarla partner olunca git iki teselli et sen alışıksın bu durumlara
ay sus zaten forumdan bir tane ahlaksız teklif aldım o yeterli bir de seninle uğraşamam @Ahmed kaçırdın bomba itirafı yarışmaya ara vererekTeselliyi senden bekliyorum
Kimden aldın o teklifi 😱ay sus zaten forumdan bir tane ahlaksız teklif aldım o yeterli bir de seninle uğraşamam @Ahmed kaçırdın bomba itirafı yarışmaya ara vererek
@Forumdash da @Yiğitt i geçti herifi gibi sahiplenmiş Çağatayı Senin Burakı sahiplenmen gibikız şimdi bu faruk @Forumdash kıskançlık krizine girmiştir çağatayı taş gibi kadınlarla partner olunca git iki teselli et sen alışıksın bu durumlara
bakmama ihtimalim sıfırO leyla hiç güzel kız değil.
Sen bile bakmazsın
kız sen olayı yanlış anlamışsın yine gerçek bizin palnını çözememişsin oradaki amacım burakla fahriyeyi ayırmak böylece fahriyeyi @destere nin kucağına atıcam oyuncak ayısız kalan sen de intihar edicen ikiniz de forumdan gidiceniz zorla gizli planlarımı açıklattıroyorsunuz @Forumdash la sen zaten cw dizileri izlediğiniz için aklınız hep fantezide hiç entrikaya basmıyor.ss@Forumdash da @Yiğitt i geçti herifi gibi sahiplenmiş Çağatayı Senin Burakı sahiplenmen gibi
Eski patronuyum tabi sahiplenecem Sen forumu terk etsen seni de malzeme etmem bu @xemrexxx nin ağzına ve senin gibi cadolozların ağzına@Forumdash da @Yiğitt i geçti herifi gibi sahiplenmiş Çağatayı Senin Burakı sahiplenmen gibi
benim bağrım geniştir yani koca bir kalp var bende içine fahriyelerde hogathalarda rahatlıkla sığar gelene yok demeyiz bağrımıza basarızkız sen olayı yanlış anlamışsın yine gerçek bizin palnını çözememişsin oradaki amacım burakla fahriyeyi ayırmak böylece fahriyeyi @destere nin kucağına atıcam oyuncak ayısız kalan sen de intihar edicen ikiniz de forumdan gidiceniz zorla gizli planlarımı açıklattıroyorsunuz @Forumdash la sen zaten cw dizileri izlediğiniz için aklınız hep fantezide hiç entrikaya basmıyor.ss
Nasıl ucuz bi plan böyle @Çiğdem- in Burakı istemeyeceğini bildiğin için boşta kalan Burakı sen almak istiyorsun butun amacın buydukız sen olayı yanlış anlamışsın yine gerçek bizin palnını çözememişsin oradaki amacım burakla fahriyeyi ayırmak böylece fahriyeyi @destere nin kucağına atıcam oyuncak ayısız kalan sen de intihar edicen ikiniz de forumdan gidiceniz zorla gizli planlarımı açıklattıroyorsunuz @Forumdash la sen zaten cw dizileri izlediğiniz için aklınız hep fantezide hiç entrikaya basmıyor.ss
Sen bu totoş xemrexxx ile takıla takıla herkesi herkesle şeeey yapmaya pek alıştınAaa afferim gözüme girdin ayoll istediğin diziyi izleyelim @xemrexxx @eskici @MasacRE- @Harunnn60 @destere
Aaa afferim gözüme girdin ayoll istediğin diziyi izleyelim @xemrexxx @eskici @MasacRE- @Harunnn60 @destere
Ooooo şey muhabbeti mi dönüyor yine burada siz ne yapıyorsunuz bakayımNasıl ucuz bi plan böyle @Çiğdem- in Burakı istemeyeceğini bildiğin için boşta kalan Burakı sen almak istiyorsun butun amacın buydu
Sen bu totoş xemrexxx ile takıla takıla herkesi herkesle şeeey yapmaya pek alıştın
Bu sefer @Çiğdem- beni o çukura çekmeye çalişti ama neyseki iyi tarafımı gördüOoooo şey muhabbeti mi dönüyor yine burada siz ne yapıyorsunuz bakayım
@Forumdash ın herifi olmuş Çağatay diyordum ama az önceki iltifatından sonra ısrar etmicemOoooo şey muhabbeti mi dönüyor yine burada siz ne yapıyorsunuz bakayım
@Aserat dediği gibi olay. Netflix'in baş rolü bu kız olamaz.