@Aserat dediği gibi olay.İkisi de çok iyi seçimler olmuş.
Leyla Lydia, Çağatay’la daha önce Delibal’da rol almıştı ve oldukça uyumluydular. Oyunculuğu da gayet iyi. O yüzden çok iyi seçim olmuş.
Hazar’la da daha önce Medcezir’de beraber rol almıştı Çağatay. Partner olmasalar da yakın arkadaş olan iki karakteri canlandırıyorlardı. Eylül ve Yaman... Yanyana izlemeye alışkınız yani ikisini, bu yüzden yine çok iyi bir seçim olmuş. Hazar’ın da oyunculuğu çok iyidir.
Dizi, Netflix’te olacağı için kaliteli olmasına kesin gözüyle bakıyorum, zaten büyük bir titizlikle hazırlanıyor proje. Bir an önce başlasın da izleyelim.
Dizi, Netflix’in Türkiye için hazırladığı bir iş olduğu için kadroda Türk isimler yer alıyor. Mesela Dark, Netflix Almanya için hazırlanmıştı, o yüzden kadroda Alman oyuncular yer alıyor.
@Çiğdem- heyecanın bir kat daha arttı şimdi değil miİki tane birbirinden güzel ecünnü ve Çağatay bir arada
@Çiğdem- gizli gizli izler bu diziyi, sonuçta çok kaliteli bir iş olacak. Aras'ın kahramanlık yaptığı diziye benzemez bu, koskoca Netflix işi.
Leyla Tuğutlu , Hazar Ergüçlü @destere nin ecünnüleri doluşmuş@Çiğdem- in kaliteli bir şey izlediği nerede görülmüş ya, Çukur'u da Aras soyunsa da çıplak vücudunu görsem diye izliyor zaten
mesela kim ?Daha iyi isimler olabilirdi.
muhteşemmiş iki isimdeLeyla Tuğutlu , Hazar Ergüçlü @destere nin ecünnüleri doluşmuş@eskici @Yiğitt @Forumdash onların herifide Çağatay diziyi siz izleyin ayoll ben eleştiricem
@destere @Forumdash
Kadro berbat Neflix i batırıcaklarmesela kim ?
beren saat olabilirdi)
muhteşemmiş iki isimde
hazar ergüçlü her zaman favorim lydia tuğutluyada yok demem
Sen de mi izleyecek olanlardansınmesela kim ?
beren saat olabilirdi)
muhteşemmiş iki isimde
hazar ergüçlü her zaman favorim lydia tuğutluyada yok demem
hazarın kendisi 5 puan eder lydia da 3 puan desek bir puanda diziye versek şimdiden 9 puanlık dizi geliyor
Netflixi arap dunyasında coşturacak
bak bu alamancıda benim kafadan kaliteyi hemen keşfetmiş hazardan başkası yalan diyorLeyla'yı başrol, Hazar'ı yardımcı yapanın kafasından istiyorum.
Ben Öykü Karayel'in olmasını isterdim..
araplarda hazarmı lydia mı favoriydi ?Netflixi arap dunyasında coşturacak
hazarın kendisi 5 puan eder lydia da 3 puan desek bir puanda diziye versek şimdiden 9 puanlık dizi geliyor
Çağatayın 0 puan oldunu demen bile yeter ecünnüleri övsendeNetflixi arap dunyasında coşturacak
Kızlar konusunda haklısın ama Çağatay'a laf yokLeyla Tuğutlu , Hazar Ergüçlü @destere nin ecünnüleri doluşmuş@eskici @Yiğitt @Forumdash onların herifide Çağatay diziyi siz izleyin ayoll ben eleştiricem
@destere @Forumdash
işte onun ismi imdb puanını aşağı çeker orası berbat olmuşKızlar konusunda haklısın ama Çağatay'a laf yok
O adam olmasa bu dizi yapılmazdı bileişte onun ismi imdb puanını aşağı çeker orası berbat olmuş
Hayır bu dizide kızlar toplam 9 puan ediyor Çukurda kız bile yokÇağatayın 0 puan oldunu demen bile yeter ecünnüleri övsende
o adam olsaydı eğerO adam olmasa bu dizi yapılmazdı bile
çukurda benim su var beş puan ediyor arastanda eksi beş puan çıkarıyoruz dizi sıfırda kalıyor
Hemen kendine pay çıkarma Çağatay konusunda haklı değilsin
Kıskanma reyizio adam olsaydı eğeroyunculuğu bırakır gider köyünde pancar yetiştirirdi)
çukurda benim su var beş puan ediyor arastanda eksi beş puan çıkarıyoruz dizi sıfırda kalıyor
yani kısaca biz bu diziyi izleriz hogatha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?