Teknoloji Netflix

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061
Aşk 101 meselesinden yeni haberim oldu, gündemden o kadar uzak durumdaydım. Neymiş Aşk 101 dizisinde eşcinsel karakterler olacakmış, bak sen şu işe? Be ey ahlaksız ahlak yoksunu ahlak bekçileri sizi, siz kim oluyorsunuz da milletin ücret ödeyip kullandığı hizmetin içeriğine karışma hatta onun YASAKLANMASINI isteme cüretinde bulunuyorsunuz? Gün gelecek değil Netflix, Blu TV; bizzat televizyon kanallarındaki yerli dizilerde dahi şu an çok şikayetçisi olduğunuz o cesur diziler olacak olması gerektiği dozda.

Hayır gerçekten sinirlenmemek mümkün değil. Televizyon kanallarını beş para etmez kaliteye düşürdükleri yetmezmiş gibi bir de internet yayıncılığına karışma hakkını kendilerinde buluyorlar. Susmayacaksın, tepkiye tepkiyle karşılık vereceksin ki meydanın boş kalmayacağını idrak etsinler.

Benim eşcinselliğe şahsi bakış açımda değişen bir şey yok; ancak siz ücretli trollere ve kokuşmuş radikal muhafazakarlığınıza inat her ama her türlü LBGT özgürlüğünü inadına savunuyorum. Etki-tepki yasası hayatın en temel yasasıdır. O yüzden devam edin bakalım.

images

İroni yaptığını biliyoruz. Ne kadar uzun yazarsan yaz ciddiye alınmıyor seni tanıdığımız için :A
 
  • Üzücü
Reactions: Tolstoyevski

xemrexxx

Favori Üye
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
181,636
Reaksiyon puanı
132,615
Puanı
1,061
Konum
İstanbul

The_Erinch

Favori Üye
Katılım
24 Kasım 2019
Mesajlar
21,345
Reaksiyon puanı
31,278
Puanı
1,060
Konum
Manisa
Yıl 2020 Marsa insan yollasak mı diye düşünülürken; Türkiyede halen LGBT aşmaya çalışıyoruz.o_O
 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,083
Reaksiyon puanı
49,735
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Teknoloji olarak, player ve uygulama kalitesi olarak açık ara en iyi platform.

Son dönemde sinema alanında atağa kalktılar ve artık neredeyse her hafta bir tane orijinal yapım kaliteli yeni film sunuyorlar. (Ki eskiden en zayıf olduğu alandı bu.)

Buna karşın bu başarıları diğer alanları biraz salmalarına neden oldu gibi. Özellikle dizi alanında "içerik sayısını arttıralım da ne olursa olsun" kafasına işler üretiyorlar bol bol. Oscar'a oynadıkları orijinal filmleri dışında daha çok popülistliğe oynuyorlar maalesef. Diğer firmaların çoğuyla da sıkı rakip haline geldikleri için kendi orijinal yapımları dışında ellerinde olan içerikler sürekli azalıyor.