Netflix, Türkiye'ye Geliyor!

Filmler da var Atacan'ım. :A

Misal Firends tum bölümlerini 1080p ile izlemek istemez misin? :A
Film de izleniyor. :F Ha vizyona yeni giren filmleri sinemaya gitmek yerine buradan izlenebilecekse o zaman bir anlamı olur. :D

Friends'in 4. sezondan itibaren 1080p DiziTAB'den zaten indirilebiliyor. :Z

Film de izleniyor. :F Ha vizyona yeni giren filmleri sinemaya gitmek yerine buradan izlenebilecekse o zaman bir anlamı olur. :D

Friends'in 4. sezondan itibaren 1080p DiziTAB'den zaten indirilebiliyor. :Z
Evet dediğin gibi yeni filmler de hemen yayınlanırsa o zaman süper olur işte. Digitürk filan öyle yapıyordu bence Netflix'te de öyle bir sistem vardır umarım. :D

harika haber muhteşem haber bizim dandik dizilerden kurtulacağız birde türkçe dublaj seçeneği değilde türkçe altyazı seçeneğiyle gelse dahada muhteşem olur dublaja karşıyım :)
netflix in bir çok dizisini izliyorum vede kalite olarak muhteşemler mesela bir bloodline dizisi bizim tüm yerli dizileri üstüsete koysan bloodline ın onda biri kalitesine ulaşamaz dimi @sürgünüm ? aynı fikirdeyiz dimi dimi :))

aynen altyazı olsun dublaj olmasın kalitesi körelir dublajda :)
senle @Çiğdem- i sonsuza dek kanla bağlarım görürsün blood line ı.ss

Kesinlikle süper bir haber, ama işler yolundayken RTÜK'ün yine her şeyi mahvetmesinden endişelenmiyor değilim.

Süper haber, inşallah sansür sorunuyla falan karşılaşmazlar.

Eğer ki pahalı olmazsa kullanırım. Dizi indir, altyazı bul, diske at, televizyona tak vs bıktım uğraşmaktan. İstediğin zaman istediğini aç izle ama tek sorun her şeyi bulmak mümkün değil. Torrent yine çoğu zaman tek çare olur. :)

Süper haber, inşallah sansür sorunuyla falan karşılaşmazlar.

Eğer ki pahalı olmazsa kullanırım. Dizi indir, altyazı bul, diske at, televizyona tak vs bıktım uğraşmaktan. İstediğin zaman istediğini aç izle ama tek sorun her şeyi bulmak mümkün değil. Torrent yine çoğu zaman tek çare olur. :)
Netflix kendi dizileri icin başlamış bile türkçe dublaj yapmaya. :D Daredevil'den açık vermişler öyle haber yayılmış. :A

Fiyat umarım uçuk kaçık olmaz. ABD'de
10 $ 'mış. Yani pahalı değil. Bakalım bizde ne kadar olacak. :D

Netflix kendi dizileri icin başlamış bie türkçe dublaj yapmaya. :D Daredevil'den açık vermişler öyle haber yayılmış. :A

Fiyat umarım uçuk kaçık olmaz. ABD'de
10 $ 'mış. Yani pahalı değil. Bakalım bizde ne kadar olacak. :D
Spotify gibi 10₺ civarı olursa baya bi kullanan olur ama 20 altı olması zor gibi. Anca Spotify'ın Vodafone ile anlaşması tarzında bir şeyler olursa daha ucuza bulabiliriz. :)

FX yayını sonamı erdi @Harunnn60 tvbu listesinde bulamıyorum :)
dsmart_disi_logo_sanstagline.png

tivibu_logo_renkli.png
Teledunya-Logo_small.png

ve Turkcell TV'de var. :)

öncelikle şunu belirteyim netflix hiçbir ülkede ne filmlere nede dizilere dublaj seçeneği yok yane böyle çalışmaları yok 2.si türkiyeye özel dizi yapmazlar belki türkiyeden dizi alıp yayınlarlar ki zaten bi kaç tane vardı yanlış hatırlamıyorsam ve diziler sadece alt yazıyla olacak netflix kullanmıştım bi ara smart tv de fakat ingilizce bilmediğim için 1 ay kullandım türkiye'ye gelecek se buradan dizilerde eklerler tabi her diziyi eklemiyolar kaliteli yada popüler olması lazım