Filmler da var Atacan'ım.Dizilerini zaten izleyebiliyoruz niye para verip izleyelim ki ben anlamadım.![]()
Misal Firends tum bölümlerini 1080p ile izlemek istemez misin?
Filmler da var Atacan'ım.Dizilerini zaten izleyebiliyoruz niye para verip izleyelim ki ben anlamadım.![]()
Film de izleniyor.Filmler da var Atacan'ım.![]()
Misal Firends tum bölümlerini 1080p ile izlemek istemez misin?![]()
Evet dediğin gibi yeni filmler de hemen yayınlanırsa o zaman süper olur işte. Digitürk filan öyle yapıyordu bence Netflix'te de öyle bir sistem vardır umarım.Film de izleniyor.Ha vizyona yeni giren filmleri sinemaya gitmek yerine buradan izlenebilecekse o zaman bir anlamı olur.
Friends'in 4. sezondan itibaren 1080p DiziTAB'den zaten indirilebiliyor.![]()
senle @Çiğdem- i sonsuza dek kanla bağlarım görürsün blood line ı.ssharika haber muhteşem haber bizim dandik dizilerden kurtulacağız birde türkçe dublaj seçeneği değilde türkçe altyazı seçeneğiyle gelse dahada muhteşem olur dublaja karşıyım
netflix in bir çok dizisini izliyorum vede kalite olarak muhteşemler mesela bir bloodline dizisi bizim tüm yerli dizileri üstüsete koysan bloodline ın onda biri kalitesine ulaşamaz dimi @sürgünüm ? aynı fikirdeyiz dimi dimi)
aynen altyazı olsun dublaj olmasın kalitesi körelir dublajda![]()
sende sevmiştin diziyide sonra nolduysa parlak bulamadın kendinlik devam etmedindi ?senle @Çiğdem- i sonsuza dek kanla bağlarım görürsün blood line ı.ss
Netflix kendi dizileri icin başlamış bile türkçe dublaj yapmaya.Süper haber, inşallah sansür sorunuyla falan karşılaşmazlar.
Eğer ki pahalı olmazsa kullanırım. Dizi indir, altyazı bul, diske at, televizyona tak vs bıktım uğraşmaktan. İstediğin zaman istediğini aç izle ama tek sorun her şeyi bulmak mümkün değil. Torrent yine çoğu zaman tek çare olur.![]()
Spotify gibi 10₺ civarı olursa baya bi kullanan olur ama 20 altı olması zor gibi. Anca Spotify'ın Vodafone ile anlaşması tarzında bir şeyler olursa daha ucuza bulabiliriz.Netflix kendi dizileri icin başlamış bie türkçe dublaj yapmaya.Daredevil'den açık vermişler öyle haber yayılmış.
Fiyat umarım uçuk kaçık olmaz. ABD'de
10 $ 'mış. Yani pahalı değil. Bakalım bizde ne kadar olacak.![]()
![]()
![]()
![]()
ve Turkcell TV'de var.![]()
TWD sezon arasına girdi belki o yüzden yoktur sen sitesini bir incele bakalım.tivibu da baktım o gün twd yi ordan izleyecektim bir türlü bulamadım ? yanlışmı gördüm acaba tekrar denerim![]()
ray donovanda yayınlanıyormuş fx teTWD sezon arasına girdi belki o yüzden yoktur sen sitesini bir incele bakalım.
http://www.fxtv.com.tr/
ne story ne story?ray donovanda yayınlanıyormuş fx te
birde @xemrexxx nin hortzort story dizisi varmış gördüğüm kadarıyla![]()
hormor storyne story ne story?
aklı şeyde çok olanda böyle unutkanlıklar olurmuş
aklı şeyde çok olanda böyle unutkanlıklar olurmuş))
karıştırma değil?