Netflix, Türkiye'ye Geliyor!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,111
Puanı
1,060
Netflix, Türkiye'ye Geliyor!

q8ZQ03.jpg

Geçtiğimiz yıl Netflix, Türkiye pazarına girmekten son anda vazgeçmişti. RTÜK’ün yeni düzenlemeleri ve yeni internet kanunu Türkiye’ye girmeye heves eden 21 milyar dolar değerindeki şirketi de caydırmıştı.

80 ülkede aktif bir şekilde izlenen Netflix sonunda Türkiye'ye geliyor. İddialara göre dev şirket bu yılın başlarında çalışmalara başlamış ve bir internet servis sağlayıcı şirketle anlaşma sağlamış. Hazırlıkların son aşamasında olan Netflix bir aksilik olmazsa 2016’nın Mart ya da Nisan ayında Türkiye içinde hizmet vermeye başlayacak ve dizilerde Türkçe Dublaj seçeneği de olacağı da iddialar arasında.

Neftlix'in Türkiye'ye gelmesi ulusal kanalları etkiler mi?

video.yahoofinance.com@c69e8101-901d-3904-ab35-e92382b49d00_FULL.jpg

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Süper haber! :Z:Z

Çok uygun fiyata yüzlerce filmleri ve diziler izlenebilecek. Ayrıca belki Netflix, Türkiye için özel kendi dizilerini de çeker belki. :Z

ab reytingleri çökecek :F
Süper haber! :Z:Z

Çok uygun fiyata yüzlerce filmleri ve diziler izlenebilecek. Ayrıca belki Netflix, Türkiye için özel kendi dizilerini de çeker belki. :Z
harika haber muhteşem haber bizim dandik dizilerden kurtulacağız birde türkçe dublaj seçeneği değilde türkçe altyazı seçeneğiyle gelse dahada muhteşem olur dublaja karşıyım :)
netflix in bir çok dizisini izliyorum vede kalite olarak muhteşemler mesela bir bloodline dizisi bizim tüm yerli dizileri üstüsete koysan bloodline ın onda biri kalitesine ulaşamaz dimi @sürgünüm ? aynı fikirdeyiz dimi dimi :))

Dublaj olabileceği ihtimalini sevmedim.:(
aynen altyazı olsun dublaj olmasın kalitesi körelir dublajda :)

Hahah hayır isteyen altyazılı izler isteyen dublaj secenek sana kalmış. :F

Öyle bir seçenek bile olmamalı bence.:(

harika haber muhteşem haber bizim dandik dizilerden kurtulacağız birde türkçe dublaj seçeneği değilde türkçe altyazı seçeneğiyle gelse dahada muhteşem olur dublaja karşıyım :)
netflix in bir çok dizisini izliyorum vede kalite olarak muhteşemler mesela bir bloodline dizisi bizim tüm yerli dizileri üstüsete koysan bloodline ın onda biri kalitesine ulaşamaz dimi @sürgünüm ? aynı fikirdeyiz dimi dimi :))

Kadınları erkek seslendirdiği bile oluyordu.s.d Çok saçma oluyor.:(

Destere'cim hem türkçe altyazı olur hemde dublaj olur. Seçeneklerden sen belirlersin onu.
Ayrıca filmler filanda izlenebilecek. :D

Destere'cim hem türkçe altyazı olur hemde dublaj olur. Seçeneklerden sen belirlersin onu.
Ayrıca filmler filanda izlenebilecek. :D

bir gün gelir teknoloji o kadar ilerlerki belki düğmeye basıp oyuncuların yatak odasına bile gireriz erken doğmuşuz erken torunlarımız belkide böyle yapacak :)

aa ben fox gibi zannettim :)
dahil olmuyorsa dahada iyi bizimkiler kendi çöplerini allayıp pullasın biz netflix izleriz :)
Oo öyle dahil olsa Netflix ilk iş töreli, ağalı diziler yapardı fox gibi. :F
Kendi reytingini kendi ölçüyorlar. O yüzden çoğu dizisi uzun soluklu ve kaliteli.Inşallah RTÜK çok karışmaz tek korkum o. :(

Oo öyle dahil olsa Netflix ilk iş töreli, ağalı diziler yapardı fox gibi. :F
Kendi reytingini kendi ölçüyorlar. O yüzden çoğu dizisi uzun soluklu ve kaliteli.Inşallah RTÜK çok karışmaz tek korkum o. :(

rtük nasıl karışıyor netten yayınlamayacaklarmı ..

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy