Hiç şaşırmadın yalnız sen Maatban önceden biliyodu sanırımBeter olsunlar
Beter olsunlar
Bari sezona başlanmadan deselerde final ile bitse , bildiğin dizi devam edecek diye bitti son sahne devam sahnesiydi şöyle yarım bırakılıyor diziler yazık oluyor @MasacRE- @destereDaredevil'in Senaristi;
“İptal edilemeyecek kadar büyük olduğunu düşünüyordum.”
Becher-Wilkinson, Netflix’in iptal kararını bildirdiği gün odada olduğunu kaydediyor. Dizinin yapımcısı Erik Oleson’un Marvel yöneticileri tarafından görüşmeye çağırılmasının ardından çocuk gibi “Birileri müdürün yanına çağırıldı” diyerek dalga geçtiğini belirten Becher-Wilkinson, “Daha sonra herkesin yazarlar odasında toplanmasını bekledi ve ‘Netflix dördüncü sezona devam etmek istemediğini açıkladı.’ dedi. Ve hatırladığım tek şey bu. Detayların hepsi uçup gitti, çünkü çok şaşırmıştım.”
Becher-Wilkinson sözü incelemelere ve tepkilere de getiriyor. “Yapılan eleştiriler o kadar pozitifti ki dizinin iptal edileceğine ihtimal dahi vermiyordum. Netflix’te izlenme açısından ne kadar iyiydi bunu ben bilmiyorum… Ama bu kadar iyi tepki alan bir işi iptal ettiklerini söylediklerinde şaşırdım. İptal edilemeyecek kadar büyük bir yapım olduğunu düşünüyordum.” diyor. Becher-Wilkinson bu açıklaması yoruma açık ancak Disney’in işi yokuşa sürdüğü ve bu kadar pozitif eleştiri alan bir yapımı iptale sürüklediğine ilişkin teorileri destekliyor.
Netflix dizinin iptaline ilişkin hala resmi bir sebep sunmadı. Iron Fist ve Luke Cage’i takip eden Daredevil, Jessica Jones ve Punisher’ı yalnız bırakmış gibi görünüyor. Bu kadar olumlu geri dönüş alan bir dizinin iptalinden sonra Jessica Jones ve Punisher’ın da pek bir geleceği olacağı düşünülmüyor. Henüz diğer iki dizi için de iptal kararı çıkmadı, ancak şu noktada bu karar verilirse şaşırmayacağız
İzlemedim ama az çok kaliteli bir dizi olduğu belli. Bu diziler iptal ediliyorken CW'nin uyduruk Flash'larının Arrow'larının hala devam ediyor olması üzücü
Süper Kahraman öncüsü o diziler beeİzlemedim ama az çok kaliteli bir dizi olduğu belli. Bu diziler iptal ediliyorken CW'nin uyduruk Flash'larının Arrow'larının hala devam ediyor olması üzücü
Başka kanalda olsa 1 sezonda iptal edilecek diziler onlar, aldıkları reytingleri görüyoruz Dua edin CW'nin kalitesizliğinde o reytingler bile iptal edilmiyorSüper Kahraman öncüsü o diziler bee
Flashın 1.4 reytingi diğer kanalların 5 reytingiyle eşit değerdeBaşka kanalda olsa 1 sezonda iptal edilecek diziler onlar, aldıkları reytingleri görüyoruz Dua edin CW'nin kalitesizliğinde o reytingler bile iptal edilmiyor
Kesinlikle çok haklısın, madem niyetin vardı final sezonu deseydin. umarım jessica jones ve punisher senaritleri yeni sezonlarında açık vermeden tüm olayları kapatırlar, baksana netflixe güven yok hiç..
Aaa böyle çok yarım dizim kaldı yabancı dizilerin en kötü yanı Gelecek sezon olacak gibi bitiyorlar ve onay gelmezse yarım kalıyor şunu sezona başlamadan belirleselerKesinlikle çok haklısın, madem niyetin vardı final sezonu deseydin. umarım jessica jones ve punisher senaritleri yeni sezonlarında açık vermeden tüm olayları kapatırlar, baksana netflixe güven yok hiç..
Ben hiç yakıştıramadım netflixe.. Bu dizi seni 3 yıl sırtladı ve reytingleri çok iyiydi yazık yani. Bu mu vefa.
Ortaliği boş bırakınca dizilerimi iptal ediyorsun, döneyim bari dedimOoo @Forumdash sırf beni eksilemek için dönmüş herhalde, hoş gelmiş.
Aaa bu diziye gerçekten yazık oldu ama @Harunnn60 ile kahrlduk vlla acımızı paylaşOrtaliği boş bırakınca dizilerimi iptal ediyorsun, döneyim bari dedim
Acınızı derinden hissediyorumAaa bu diziye gerçekten yazık oldu ama @Harunnn60 ile kahrlduk vlla acımızı paylaş
CW e alabilsek keşke diziyi orada bitme sıkıntısıda yok dilediği gibi devam eder @xemrexxx
Bu olayla ilgili bilgin var mı sebepleri neler filan ?Acınızı derinden hissediyorum
Konuyu okuyabildiğim için varBu olayla ilgili bilgin var mı sebepleri neler filan ?
Taziyeye yetiştin bu arada.