Meryem de iyi yere dükkan amaya çalişmiş @xemrexxxöcü gibi çıkmış bence CW e gelsin bir yaratık rolu verelim Supernatural da @destere @Forumdash @mrt-06
Bakire topraklarda kimse kalmadı artıkay istemem ayol çağatay yazın kıvançın kenanın teknelerinde dolaştı; dizide de çiğdemin arasla pek yakında artık 3.-4. el oldu
you know nothing farukBakire topraklarda kimse kalmadı artık
ay istemem ayol çağatay yazın kıvançın kenanın teknelerinde dolaştı; dizide de çiğdemin arasla pek yakında artık 3.-4. el oldu
Ben dedim Burak ı göster emreye sen süslenip püslenip gitsinBakire topraklarda kimse kalmadı artık
Çocuk kıllı yumaklı, postlu kaslı adam seviyor Ayı resmi paylaşicam artıkBen dedim Burak ı göster emreye sen süslenip püslenip gitsin
uuuuhhh sen ne zaman terk ettin oraları o zaman anlatben de beni kastetmedim zati
Hanzo seviyor @xemrexxxÇocuk kıllı yumaklı, postlu kaslı adam seviyor Ayı resmi paylaşicam artık
uuuuhhh sen ne zaman terk ettin oraları o zaman anlat
Çocuk kıllı yumaklı, postlu kaslı adam seviyor Ayı resmi paylaşicam artık
uuuuhhh sen ne zaman terk ettin oraları o zaman anlat
ay siz UTC de karakterler olsanız mervenin parmağında oynattığı sosyetik hanımefendiler olursunuz ayol bu ne saflıkHanzo seviyor @xemrexxx
Öffff konuyu ne yaptı Yine entrika, yine yanık çorak kokuttuay siz UTC de karakterler olsanız mervenin parmağında oynattığı sosyetik hanımefendiler olursunuz ayol bu ne saflık