Dediğin gibi Amerikanın Spk sından geçemeyebilir satış birde Paramount teklif arttırdı söylentisi var.Sadece sinema değil ki her kanadı sıkıntı bu işin. Eğer siyasi bir hamle değilse bu satışın bir yerden döndürülmesi lazım.
Dediğin gibi Amerikanın Spk sından geçemeyebilir satış birde Paramount teklif arttırdı söylentisi var.Sadece sinema değil ki her kanadı sıkıntı bu işin. Eğer siyasi bir hamle değilse bu satışın bir yerden döndürülmesi lazım.
Evet Paramount teklifi yükseltmiş.Paramount teklif yükselttiğini okudum, Doğru mu bilmiyorum.
Sence bu kadar eleştri almasına rağmen bu kadar ciddi bir teklifi sunabilecek gücü nereden alıyor Netflix?Disney vs Netflix'e evrilmek üzere koca sinema ve televizyon endüstrisi. Netflix'in sinemaların geleceğini umursayan bir şirket olduğunu düşünmüyorum. Kendi gelirlerini yükseltmek derdindeler ve bu satın alım sinemalar açısından oldukça kötü olur gibi duruyor.
Warner Bros epey kötü yönetiliyor son yıllarda. HBO gibi dev marka bile yerini Apple TV+'a kaptırmaya başladı kaliteli yapımlar konusunda. Bu satın alım HBO'nun da marka değeri için epey olumsuz olur. Rekabet kurulu bozar umarım bu işi.
Küresel sermaye diyerek ışık yakayımSence bu kadar eleştri almasına rağmen bu kadar ciddi bir teklifi sunabilecek gücü nereden alıyor Netflix?
Doğru diyorsun. 😉😉😉😉Küresel sermaye diyerek ışık yakayım
yok mu aramızda![]()
Aşırı popülerlik. Genellikle bir şey çok eleştiriliyorsa çok popülerdir. Eleştirilerin altındaki sebeplerden biri de aşırı popülerliğine tepki koyma isteğidir.Sence bu kadar eleştri almasına rağmen bu kadar ciddi bir teklifi sunabilecek gücü nereden alıyor Netflix?
İyi olur daha kaliteli yayın yapacakları kesin.@bazinga , Netflix ‘in önümüzdeki yıllar için Şampiyonlar Ligi yayın hakkını almak gibi planları var.
UEFA , statü gereği 3 yıllık anlaşıyor ama habere göre 2027-2033 yılları için düşünüyormuş demek ki ihalede değişikliğe gidiliyor. Peki kazanması halinde yayın paylaşımı yapar mı ? Açık kanal zorunluluğundan dolayı.İyi olur daha kaliteli yayın yapacakları kesin.
İlk etapta sadece belli maçları yayınlayabilecek diye duydum geri kalanı başka platformda olacak ama ileride çok şey değişebilir tabii.UEFA , statü gereği 3 yıllık anlaşıyor ama habere göre 2027-2033 yılları için düşünüyormuş demek ki ihalede değişikliğe gidiliyor. Peki kazanması halinde yayın paylaşımı yapar mı ? Açık kanal zorunluluğundan dolayı.
Peki kendi ekipmanlarıyla mı çekerler yoksa Uefa’nın çekim ekibiyle mi çekecekler?İlk etapta sadece belli maçları yayınlayabilecek diye duydum geri kalanı başka platformda olacak ama ileride çok şey değişebilir tabii.
Bilgim yok şu an bu iş için ekipmanları yoktur zaten. Bir yerden satın alırlar bu hizmeti muhtemelen.Peki kendi ekipmanlarıyla mı çekerler yoksa Uefa’nın çekim ekibiyle mi çekecekler?
Bilgim yok şu an bu iş için ekipmanları yoktur zaten. Bir yerden satın alırlar bu hizmeti muhtemelen.
Paramount nasıl bu kadar zengin o konuyu da anlamıyorum. Warner Bros onlardan daha büyük bir marka aslında.
paramount şirketi skydance ile birleşip paramount skydance oldu. skydance yeni kurulan şirkete 8 milyar dolar para yatırdı. skydancenin sahibi david ellison : babası yazılım devi oraclenin kurucusu multi milyarder larry ellison (güncel 270milyar dolar serveti var) .paramount skydancenin ,warner bros için yeniden teklif vereceği yazılır. davis ellisonun bazı ülkelerin (arabistan-arap emirlikleri vb ) yatırım fonları ile temasta olduğu yazılıyor. bu warner olayı kısa sürede sonuçlanmayacak.Paramount nasıl bu kadar zengin o konuyu da anlamıyorum. Warner Bros onlardan daha büyük bir marka aslında.![]()