netd, 2022'nin Enlerini Paylaştı!

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: MasacRE and Dosi
Yaşlanma demiyelim biz ona, bir takım sıkıntılardan dolayı “geçici” bir hafıza problemi diyelim :A 2 sene öncede geçici olmuştu, bu kezde öyle olacaktır inşallah. Bu tatilde tüm tuşlara bastım. Yeni yıla, yeni okul dönemine şarjı dolu, mükemmel gireceğim :Z (inanmak başarmanın yarısıdır)
Tabi ki yaşlanma değil zaten, sence ben sana onu der miyim... :A Geçici olması önemli, sonuçta geçeceğini ve işlerin yine çılgın bir noktaya ulaşacağını biliyoruz demek oluyor bu... :A Ki tüm tuşlara basmandan da anlıyoruz ki bu inandığın şeyler elbet gerçek olacaktır... :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Tabi ki yaşlanma değil zaten, sence ben sana onu der miyim... :A Geçici olması önemli, sonuçta geçeceğini ve işlerin yine çılgın bir noktaya ulaşacağını biliyoruz demek oluyor bu... :A Ki tüm tuşlara basmandan da anlıyoruz ki bu inandığın şeyler elbet gerçek olacaktır... :A
@dosimosi bu messidaşim @MEnes seni görünce antonella görmüş messi gibi neden kuduruyor?... :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: MEnes and Dosi
Edit yaptım orayi da okuyabildin mi? :A
Sen değil o hakim olacak.Sen keyfine bakacaksin.Evin reisi sensin.O bir köle :A
@MEnes
Antonella ve topun kölesi. Angara Messi,
Angara Messi... :A
Olum sen... Yani şimdi tamam goygoy vardır da bu pek sanatsal ve hoş olmadı sanki... Biz Zey ile kadim dostuz eskilere dayanır bu dostluk ve diyalog, sen niye böyle saçma benzetmeler yapıyorsun be adam... :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Olum sen... Yani şimdi tamam goygoy vardır da bu pek sanatsal ve hoş olmadı sanki... Biz Zey ile kadim dostuz eskilere dayanır bu dostluk ve diyalog, sen niye böyle saçma benzetmeler yapıyorsun be adam... :A
10 mesaj daha yazilsinda bari diger sayfaya gecilsin :A @12.Adam konudaki sarkilari yorumla :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and 12.Adam
Benim goygoyum da bu tarz... İleri mi gittim biraz... : A Oldu oldu cillop gibi sanata yeni akim ve soluk lazım... :A @dosimosi
------

10 mesaj daha yazilsinda bari diger sayfaya gecilsin :A @12.Adam konudaki sarkilari yorumla :A
BU konudaki mi? Hemen hallediyorum. :A

• Güldürdün
Benim goygoyum da bu tarz... İleri mi gittim biraz... : A Oldu oldu cillop gibi sanata yeni akim ve soluk lazım... :A @dosimosi
------

BU konudaki mi? Hemen hallediyorum. :A
Tabi ki ileri gittin ve şık değil... :A Hiç olmadı ve bu akımı devam ettirmemeni şiddetle tavsiye ederim, yoksa çok hoş mesajlarla karşılaşmazsın, benden demesi... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
  • Güldürdün