Tabi ki yaşlanma değil zaten, sence ben sana onu der miyim... Geçici olması önemli, sonuçta geçeceğini ve işlerin yine çılgın bir noktaya ulaşacağını biliyoruz demek oluyor bu... Ki tüm tuşlara basmandan da anlıyoruz ki bu inandığın şeyler elbet gerçek olacaktır...Yaşlanma demiyelim biz ona, bir takım sıkıntılardan dolayı “geçici” bir hafıza problemi diyelim 2 sene öncede geçici olmuştu, bu kezde öyle olacaktır inşallah. Bu tatilde tüm tuşlara bastım. Yeni yıla, yeni okul dönemine şarjı dolu, mükemmel gireceğim (inanmak başarmanın yarısıdır)
@dosimosi bu messidaşim @MEnes seni görünce antonella görmüş messi gibi neden kuduruyor?...Tabi ki yaşlanma değil zaten, sence ben sana onu der miyim... Geçici olması önemli, sonuçta geçeceğini ve işlerin yine çılgın bir noktaya ulaşacağını biliyoruz demek oluyor bu... Ki tüm tuşlara basmandan da anlıyoruz ki bu inandığın şeyler elbet gerçek olacaktır...
mesajini cok anlamadim
Senin mesajına hep olumlu cevap verip hatayı genelde kendinde arıyorda ondan. @MEnesmesajini cok anlamadim
Antonella futbolcu falan sandim megerse degilmis Messiciyiz ama okadarda hakim degilim hayatinaKendisi messi olur, seni de antonella yaptım. Nasıl?
Edit yaptım orayi da okuyabildin mi?Antonella futbolcu falan sandim megerse degilmis Messiciyiz ama okadarda hakim degilim hayatina
Olum sen... Yani şimdi tamam goygoy vardır da bu pek sanatsal ve hoş olmadı sanki... Biz Zey ile kadim dostuz eskilere dayanır bu dostluk ve diyalog, sen niye böyle saçma benzetmeler yapıyorsun be adam...Edit yaptım orayi da okuyabildin mi?
Sen değil o hakim olacak.Sen keyfine bakacaksin.Evin reisi sensin.O bir köle
@MEnes
Antonella ve topun kölesi. Angara Messi,
Angara Messi...
10 mesaj daha yazilsinda bari diger sayfaya gecilsin @12.Adam konudaki sarkilari yorumlaOlum sen... Yani şimdi tamam goygoy vardır da bu pek sanatsal ve hoş olmadı sanki... Biz Zey ile kadim dostuz eskilere dayanır bu dostluk ve diyalog, sen niye böyle saçma benzetmeler yapıyorsun be adam...
Benim goygoyum da bu tarz... İleri mi gittim biraz... : A Oldu oldu cillop gibi sanata yeni akim ve soluk lazım... @dosimosiOlum sen... Yani şimdi tamam goygoy vardır da bu pek sanatsal ve hoş olmadı sanki... Biz Zey ile kadim dostuz eskilere dayanır bu dostluk ve diyalog, sen niye böyle saçma benzetmeler yapıyorsun be adam...
BU konudaki mi? Hemen hallediyorum.10 mesaj daha yazilsinda bari diger sayfaya gecilsin @12.Adam konudaki sarkilari yorumla
yani evet biraz ileri gittin diyebiliriz, hatta birazdan da fazla basta jetonum dusseydi yorum yapmazdimBenim goygoyum da bu tarz... İleri mi gittim biraz... : A Oldu oldu cillop gibi sanata yeni akim ve soluk lazım... @dosimosi
Seni övmekte mi kabahat oldu...yani evet biraz ileri gittin diyebiliriz, hatta birazdan da fazla basta jetonum dusseydi yorum yapmazdim
bunun neresi övmek beSeni övmekte mi kabahat oldu...
Tabi ki ileri gittin ve şık değil... Hiç olmadı ve bu akımı devam ettirmemeni şiddetle tavsiye ederim, yoksa çok hoş mesajlarla karşılaşmazsın, benden demesi...Benim goygoyum da bu tarz... İleri mi gittim biraz... : A Oldu oldu cillop gibi sanata yeni akim ve soluk lazım... @dosimosi
------
BU konudaki mi? Hemen hallediyorum.
bunun neresi övmek be
senin icin yilin sarkisi hangisiydi?
Tmm,ama bu şok sana iyi gelmiştir.Uyku mahmurlugundan buz gibi suyu yüzüne çarparak uyanırsin ya...Tabi ki ileri gittin ve şık değil... Hiç olmadı ve bu akımı devam ettirmemeni şiddetle tavsiye ederim, yoksa çok hoş mesajlarla karşılaşmazsın, benden demesi...
sarki hakkinda cevabini alamadimTmm,ama bu şok sana iyi gelmiştir.Uyku mahmurlugundan buz gibi suyu yüzüne çarparak uyanırsin ya...
Seçenekler arasında secebileceğim bir parça yok ki.sarki hakkinda cevabini alamadim
Valla o ilk mesajı görmek iyi falan gelmedi açık söyleyeyim... İnsan uykudan böyle uyandırılmaz... Uzatmak istemiyorum ama aman diyeyim yani...Tmm,ama bu şok sana iyi gelmiştir.Uyku mahmurlugundan buz gibi suyu yüzüne çarparak uyanırsin ya...