Slow söylerse ebruyu sılayı geçer diye korkuyorsunuzHande'yi severim kızıştırma ortalığı. Sadece pop söylesin ama slow değil. @Forumdash
Slow söylerse ebruyu sılayı geçer diye korkuyorsunuzHande'yi severim kızıştırma ortalığı. Sadece pop söylesin ama slow değil. @Forumdash
Tüh bu kez kızışmayacak demek kiHande'yi severim kızıştırma ortalığı. Sadece pop söylesin ama slow değil. @Forumdash
Rap demeBen de sana diyorum işte. Kalitesiz dönem rap trend düşünebiliyormusun rap
dur stop ✋ burada @Forumdash Beyefendi ile el ele verip sana karşı cephe alabilirim.Gördük slowlarını geçmişte kulağımdan 2 metre kan fışkırıyordu.
Bence o da çok kötü, hiç acı çekiyormuş hissi yok. Slowlarda çok ruhsuz kadın. Şarkının duygusundan uzak.
Kalitesiz dönemRap deme
Benim de moralimi bozdun şimdi
Kalitesiz kulağina ağir gelmiştir ondan kanamiştirGördük slowlarını geçmişte kulağımdan 2 metre kan fışkırıyordu.
Bence o da çok kötü, hiç acı çekiyormuş hissi yok. Slowlarda çok ruhsuz kadın. Şarkının duygusundan uzak.
Beni satman hataydı en baştadur stop ✋ burada @Forumdash Beyefendi ile el ele verip sana karşı cephe alabilirim.
Şarkıda yorumda efsane!?
Aa aşk olsun, satmadım. Ufak bir anlaşmazlık oldu aramızda ama dış cephelere karşı herzaman kenetleniriz.Beni satman hataydı en başta
baktın ikiye bir oldu konuyu kapatırsın tabiki @ForumdashBence en iyisi zevkler tartışılmaz diyip konuyu kapatalım. Şarkıyı dinlerken bana acı veriyor çünkü cidden kulaklarım ağrıyor ama belki sizin ağrımıyordur olabilir.
Acıyı hissetmiş de şarkıyı kötülüyor @DosiBence en iyisi zevkler tartışılmaz diyip konuyu kapatalım. Şarkıyı dinlerken bana acı veriyor çünkü cidden kulaklarım ağrıyor ama belki sizin ağrımıyordur olabilir.
hahahahaha aynen. Çelişkiye gelAcıyı hissetmiş de şarkıyı kötülüyor @Dosi
2020'de iç cephe olursun ay geçti gelişinden bu yana, kağıt üstü yıl da geçmeliDış cephe mi olduk şimdi. ?
İşte böyke içselleştirirsin @DosiNe diyeyim yani burada kişisel zevk yani, bana zorla beğendiremezsiniz neticede o şarkıyı.
Evet kulaklarım ağrıyordu, acı veriyordu.
hmm tamamNe diyeyim yani burada kişisel zevk yani, bana zorla beğendiremezsiniz neticede o şarkıyı.
Evet kulaklarım ağrıyordu, acı veriyordu.
Ozaman dış cephe olarak takılmaya devam ve şikayet etme2020'de ben seni iç cepheme alacak mıyım bakalım.
Tarayıcının gece modunu keşfettim.Maganda haberleri çıkan şahsın vasat altı şarkısı mı? Yazık cidden.
Biz aştık problemimizi. @Forumdash Beyefendi ile @Silinmiş Üye a karşı bir olup aynı tarafda yer aldıkYanlış kişiden destek bekliyorsun yıl içinde en çok dinlediğim sanatçı Hande Yener çıktı.
Daha cool sanki.Tarayıcının gece modunu keşfettim.
Etiketinin görünümü Ekli dosyayı görüntüle 73817
Her haliyle sana yakıştı bu etiketDaha cool sanki.
Hande Yener ile Fatih Bulut’u mu karşılaştırdınız Allah akıl fikir versinBiz aştık problemimizi. @Forumdash Beyefendi ile @Silinmiş Üye a karşı bir olup aynı tarafda yer aldık