Neslihan Yeldan 'Kiraz Mevsimi' Dizisinde!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
thumbnail_1402247153.jpg

FOX'un yeni dizisine bir oyuncu daha katıldı.

Başrollerinde Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Serkan Çayoğlu, Nilperi Şahinkaya, Mehti Aras Aydın ve Fatma Toptaş gibi isimlerin yer aldığı, yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman'ın üstlendiği Süreç Film imzalı Kiraz Mevsimi dizisine daha önce Bir Kadın Tanıdım, Kuzey Güney ve Saklı Kalan gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Neslihan Yeldan dahil oldu.

Kiraz Mevsimi yakında FOX'ta!

Sami Tekinoğlu'nun,Handan Hanım'dan sonraki karısı,iyi oyuncu hayırlı olsun.:)

kendi degişiyle tiyatro kokenli, bir magazin programinda sohbetini izledim, bi havalari vardi ki, kendisinden haberi yok, neredeyse dizide oynayan tiyatrodan olmayanlara kufur edecekti, oyle kaptirmişdi ki, acilen biri uyandirmali.
NOTE: soyledigim program esin ovetin sundugu sabah programi, oya dogani yuzune tiyatro yapmayana oyuncu demem dedi, herkes sus buz oldu.
bunu soyleyen yaz dizisine evet demiş.

En net 'Kuzey Güney'den hatırlıyorum. Hani şu Sami'nin Handan Hanım'dan sonraki eşi olan. Dizide bulunduğu anlardan itibaren hep "konuk oyuncu" olarak yazılmıştı. Dizi için iyi bir isim olabilir. Hayırlı olsun. :)

Ben de Kuzey Güney'den biliyorum başarılar. :) Ama bu dizi hala tutmaz gibi geliyor bana. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,545
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy