Nejat İşler "İntikam" Dizisine Transfer Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Kanal D'de Ocak ayında ekrana gelecek olan "İntikam" dizisinin oyuncu kadrosu netleşiyor. Daha önce dizide Beren Saat ve Mert Fırat'ın rol alacağını duyurmuştuk. Dizinin oyuncu kadrosuna Nejat İşler ve Engin Hepileri de katıldı.

Dizide Beren Saat 'Efsun' karakterini, Mert Fırat 'Kerem' ve Nejat İşler 'Rüzgar' karakterini canlandıracak.

Dizinin diğer oyuncuları da ilerleyen günlerde netliğe kavuşacaktir. Bizi takip etmeye devam ediniz..

Son düzenleme:
Engin Hepileri = Nolan karakteri süper secilmiş tipde uygun.Bende en çok bunu merak ediyordum
.Nejat İşler'e orda bi rol bulamadım ama Daniel'in sapık arkadaşini oynayabilme potansiyeli var.Ama o role göre çok yaşlı gerçi.

Hayirli olsun her iki oyuncu dizi icin..

bugün duyduğum ve okuduğum en güzel haber çok sevdiğim ikili yanyana beren saat ve nejat işler yanyana gelsin 40 reytingler

bu dizi efsane olur ..

- - - Ekleme - - -

nejat işler dizide rol alsında hangi rolü oynarsa oynasın sümbül ağa bile olabilir yeterki oynasın

iki kelimelik bir yorum :Nesat İSLEMEZ
))))

Dizinin kadrosu sağlamlaştı bayaa

iki kelimelik bir yorum :Nesat İSLEMEZ
))))

türkiyede şu anda faal oyunculuk yapan en değerli sanatçılardan biri .. son zamanlarda ortalıkta kaynaşan mankenlikten gelme parlak oğlanlarla karıştırma nejatı ..

türkiyede şu anda faal oyunculuk yapan en değerli sanatçılardan biri .. son zamanlarda ortalıkta kaynaşan mankenlikten gelme parlak oğlanlarla karıştırma nejatı ..

hep aynı cool vurdum duymaz şehirli zuppe adami oynuyor kesanlıda bir kaç bölüm hariç bumudur oyunculuk insanlar nejati ezberledi artık biraz da gına
))

hep aynı cool vurdum duymaz şehirli zuppe adami oynuyor kesanlıda bir kaç bölüm hariç bumudur oyunculuk insanlar nejati ezberledi artık biraz da gına
))

parmaklıklar ardında dizisinde fikret kuşkanla karşılıklı oynadığı sahneler vardı iki dev sanatçı yanyana gelince efsane oyunculuk çıkıyor ortaya .. yönetmen adam gibi rol verecekki nejatta oynasın bizde bir alışkanlık var bir tiplemede tutan oyuncuyu devamlı aynı tipe sokarlar .. ayrıca cool duruş dediğin duruşu yapmak her oyuncunun yapacağı iş değil o duruş klint estwuud dada vardır iyi kötü çirkindeki duruşun aynısı nejatta da var..

ışte ordan kopık çekmiş adam
))) her yonetmede mi kötü yahuu . adam dizide değil sinemada oyle ya arada atar yapıyor sen onada oyunculuk diyon
))) atari kotu yapan oyuncu gördün mü hiç. turkıyede herkes sinirli zati
))))

atarı kötü yapmıyor orda ki duruşu soğukkanlı bir duruş herkesin bir tarzı var .. nejat şlerden bir kerpeten ali tiplemesi çıkaramazsın kerpeten aliyi oynayacak oyuncu farklı nejatın oynayacağı oyun farklı, rol bölüşümü yapılırken herkese uygun düşen rol biçilir ..

Bu dizi bence 1-0 önde: Beren Saat (oyuncu) ve Mesude Erarslan (yönetmen)

5 yil boyunca muhtesem efsane dizi Yaprak Dökümü'nü yönetti. Ayrica Show Tv'de yayinlanan "Yanik Koza"

iyi o zaman yaprak dökümünü gerçi hiç izlemedim ama 5 yıl sürdüğüne göre hemde zirvede iyi bir yönetmen olduğu kesin ..

yanık koza yı izlememiştim ..

dizinin en büyük artısı beren .. diğer elemanlar ortalamayı tuttursa yeterli diyordum ama nejat işlerin dizide olacağı kesinse bu süper olur ..

Zirve Intikam'in olacak desene destere..

nejat işler dizide rol alsında hangi rolü oynarsa oynasın sümbül ağa bile olabilir yeterki oynasın

Eğer tahmin ettiğim rol ise o rol 1 sezonluk bi roldu.Bizde ne kadar oynar bilinmez.Ama Nejat "dizilerde oynamayacam" gibi haberler çıkmıştı.Rol kısa oldugu için kabul etmiştir belkide.Ama karakter Nejat'a çok genç.Mert (Daniel ise) "abi" mi diyecek