Necati Şaşmaz'dan Yeni Dizi ve Yeni Film Açıklaması!

yok artık @Çiğdem- senin tilki aleynayı sollamış neco en iyi aksiyon oyuncusu benim demiş
kendisine cüneyt abiden bir yumruk hediye ediyorum gerçek aksiyou görsün

neyse röportajın tamamını okuyunca durum vahim kardeşleri ne çocuğunun doğumuna ne kaza geçirdikten sonra hastaneye gelmiş, zaten bu durumda isterse en iyi oyuncu olsun farketmez milyon dolarları varken ailesiyle arasına para giriyorsa o kişi saygı duyulmaz
)

Ben necati beyi necati bey olarak seviyorum toz kondurmam
ama dizide 2003 serisinden şuana kadar polat hiçbir zaman 1.favorim olmadı hep başkaları oldu her dönem benim favori karakterlerim

Adam cikip böyle bir soruya "Hayir ben kötü oyuncuyum" demiyecek tabiki... Sorulara dobra bir sekilde güzel cevablar vermis Necati Sasmaz...

Habertürk Tv de yayinlanan Program da kendisi kardeslerine zeytin dali uzatmisti! Bir bayram yemeginde ayni masada olmak isterim gibi birsey demisti... Bunu yukarda söylediklerine ragmen yapti. Kazadan sonra ugramamislar, yigenleri olmus yine ziyaret etmemisler. Yani Necati Sasmaz yine büyüklügünü göstererek kirgin olmadigini dile getiriyor.

Dizi büyük ihtimalle TRT1 veya ATV de olur. TRT1 alsin Carsamba günü Dirilis, Persembe günü Vadi izleyelim.

Ben durumun bu kadar olduğunu yani yeğenleri olduğu halde gelmemelerini kaza yaptığından gelmemesini falan bilmiyorduk ben o kadarda değil gelmişlerdir diye düşünüyordum ama öyle değilmiş bence eğer Raci gelse Necati beyin tepkisi olmaz konuşuruz dediğin gibi bayram yemeğinde aynı masada olmak isterim demişti programda kırgınlığı aynen yok olsa sözlerine yansırdı zaten umarım en yakın zamanda araları düzelir😉

Trt anlaşma olursa alabilir bencede

Evet Vadi'nin zirvede olmadigini dönemler tabiki oldu ama zirvede olmadigi zamanlarda bile aldigi oranlar ortada...

Ayrica bana örnek olarak 10. Sezonun da 16 Reytingi görmüs ortalama 14 Reyting almis bir baska Türk yapimi gösterebilirmisin? Simdiler de efsane dedigimiz Diziler (Kara Sevda,..) 4-5 Reyting ile final yapiyor... Yere göge sigdirilamayan Edho ortalama 7-8 Reyting aliyor buda Vadi'nin bir zamanlar özeti ile hemen hemen ayni. Eski Reytingleri gösteriyorsun ama bende sana Ask-i Memnu'nun ilk sezonunda Vadi nin özetinin gerisinde kaldigini gösterebilirim.

Ben Vadi en iyi Dizidir, her zaman zirvede yer aldi demiyorum ama basarili bir yapimdir ve her zaman büyük bir kitlesi olmustur siz bunu biraz gözardi etmeye calisiyorsunuz.

Evet Vadi'nin zirvede olmadigini dönemler tabiki oldu ama zirvede olmadigi zamanlarda bile aldigi oranlar ortada...

Ayrica bana örnek olarak 10. Sezonun da 16 Reytingi görmüs ortalama 14 Reyting almis bir baska Türk yapimi gösterebilirmisin? Simdiler de efsane dedigimiz Diziler (Kara Sevda,..) 4-5 Reyting ile final yapiyor... Yere göge sigdirilamayan Edho ortalama 7-8 Reyting aliyor buda Vadi'nin bir zamanlar özeti ile hemen hemen ayni. Eski Reytingleri gösteriyorsun ama bende sana Ask-i Memnu'nun ilk sezonunda Vadi nin özetinin gerisinde kaldigini gösterebilirim.

Ben Vadi en iyi Dizidir, her zaman zirvede yer aldi demiyorum ama basarili bir yapimdir ve her zaman büyük bir kitlesi olmustur siz bunu biraz gözardi etmeye calisiyorsunuz.

Antiler az yavaş olun hızınıza yetişemiyoruz. Ulan daha kendisini sevenler konuyu okumadan damlamışlar
Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır

Sbt tns ve daha bilmem ne denekler vardı. Reytingler otomatikman düştü. Biz anne ile edhonun da aynı oranlarda çift haneli gittiğini gördük hem de bu zorlu sistemde. Yani sozunuzun arkasında durun .Zirveden inmiyor dediyseniz 1.dir ama sonuç ortada ve başka söze gerek yok.

Nedir be bu düsmanlik nedir bu cekememezlik anlamadim gitti... 1. sen benim 15 yildir zirvede yazdigimi okudun mu? 2. Yazmis oldugum 16 reytingi 10. sezon da alirken TNS ile ölcümler baslamisti. Yani bu sistemde aldi Vadi o oranlari. Gercekler acidir ama durum bu. Sakin yanlis anlasilmasin bende Edho yu izliyorum. TV deki en kaliteli yapimlardan bir su anda. Benim anlamadigim 10 Yil cok yüksek oranlar almis bir yapimi iki dakikada yerin dibine sokanlar o yapimin yarisi kadar izlenen Dizileri efsane yapiyor.

Ben sen mi dedim acaba?
Biri 15 yıldır zirvede dedi ve bende yorum yaptım ama sen atladin mesajıma. Yorumları okursan kimin yazdiğını görürsün. Ayrıca benim şahsi görüşüm bu. Begenmiyorsan okumadan geç .

Bu nasıl bir ego ya her cevabı birbirinden antipatik.
şu adam mı antipatik? dünyada gördüğüm en tevazü sahibi en mütevazi insan necati şaşmaz dır. bu kadar şan şöhret hayran sahibi olupta bu kadar efendi 4 4 lük bir insan bu camiada yok başka örneği yok
3-5 kişi ilgi gösterse kendini kaybedecek insanlar gelip şu adamı eleştiriyor ya çıldırıyorum ulan neyini gördünüz neyini adamlıktan başka neyini gördünüz
Türkiye nin en iyi aksiyon oyuncusu değil en büyük yıldızıdır Necati Şaşmaz

Bu nasıl bir ego ya her cevabı birbirinden antipatik.
şu adam mı antipatik? dünyada gördüğüm en tevazü sahibi en mütevazi insan necati şaşmaz dır. bu kadar şan şöhret hayran sahibi olupta bu kadar efendi 4 4 lük bir insan bu camiada yok başka örneği yok
3-5 kişi ilgi gösterse kendini kaybedecek insanlar gelip şu adamı eleştiriyor ya çıldırıyorum ulan neyini gördünüz neyini adamlıktan başka neyini gördünüz
Türkiye nin en iyi aksiyon oyuncusu değil en büyük yıldızıdır Necati Şaşmaz

aga kurtlar vadisi Türk tv tarihinin gelmiş geçmiş en büyük yapımıdır tüm rekorların sahibidir 2 yıl kötü olması bunu değiştirmediği gibi ölü denilecek zamanda bile ismiyle reyting almıştır ötesi yok