Necati Şaşmaz'a yeni rol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,228
Puanı
1,060
Pana Film'in yeni dizisi Kurt Kanunu'nda Necati Şaşmaz bu rolde karşımıza çıkacak.

Milliyet Cadde Yazarı Sina Koloğlu "Biz devrimin şartlarını anlatıyoruz' adlı başlığıyla konunun detaylarını kaleme aldı.

İşte o yazı:

"BİZ DEVRİMİN ŞARTLARINI ANLATIYORUZ"

Geçen hafta TRT'nin 'Kurt Kanunu' dizisinin tartışma yaratacağı üzerine bir yazı yazmıştım.

Bahadır Özdener'le konuştum sonrasında. Devrim şartlarının ve sonrasında yaşananları anlatacaklarını söyledi.

Genç bir cumhuriyetin sancılı yıllarının bir fotoğrafının yansıtılacağını vurgulayan Özdener, şimdiden oluşabilecek önyargıların dizinin yayına girmesiyle büyük ölçüde kalkacağını vurguladı.

Necati Şaşmaz beşinci bölümde ortaya çıkacak Özgener, dizide Necati Şaşmaz'ın da oynayacağıyla ilgili "Küçük bir rolü var. Enver Paşa' yı oynayacak. Bir sahnede olacak. Bu, dizinin beşinci bölümünde oluyor" dedi. Yani 'Polat Alemdar' karakterinin çizilmesi için bir neden yok. Ya da karşılaştırma yapmak için. Özdener bu rolle ilgili "Çok hoş oldu" dedi. Artık sayfa sayfa yazar millet!

Sina Koloğlu / Milliyet - Cadde

Yazete

Dizinin tanıtımı için iyi bir şey ama çok da büyük etki yapmaz. Sonuçta küçük bir sahne. Yanılmıyorsam geçen seneki Pana Filmin TRT'deki dizisinde de oynamıştı konuk oyuncu olarak... (Dizinin adını hatırlayamadım şu an.)

"Halil İbrahim Sofrası" olmasın o dizinin ismi ?

konuk oyuncu olarak oynayacak kurt kanununda daha önce halil ibrahim sofrasında da konuk oyuncu olarak rol almıştı bu dizi trt adına iyi gider

Dizi nin izlenmesi icin yapilmis bir hamle insallah pana bu diziyle basarili olur.