Niye sen Vadiye reytingleri dusuk diye laf ediyonda kendi dizine neden eleştiri yapmiyon ?başka konuya atlayarak yırtamazsın)))
totalde de nisan ayında düşmüş yaza bağlaman olmuyor)))
Niye sen Vadiye reytingleri dusuk diye laf ediyonda kendi dizine neden eleştiri yapmiyon ?başka konuya atlayarak yırtamazsın)))
totalde de nisan ayında düşmüş yaza bağlaman olmuyor)))
Kanal D Haber bu aralar dizilere sarmış durumda![]()
konu vadi konusu farkındaysanNiye sen Vadiye reytingleri dusuk diye laf ediyonda kendi dizine neden eleştiri yapmiyon ?
Stara bak senReyting çabası işte yazık güvenemiyor dizilerine
Ne çekti şu kanal d beeeeeeeeeeeeeee
![]()
Güzel Köylü ya da Kaçak Gelinler görmedim hiç ya da reaksiyon aşktan kaçılmazın da görmüyorumStara bak sen![]()
kanal d haberin nesini konuşayımKanal D Haberde var farkindaysan [emoji57]
11 Eylül haftayaHaftaya mı başlayacak dizi bu hafta mı.![]()
Başını kaçırdınız Andy Garcia İstanbul'la ilgili birşeyler dedi. Transferleri söylemedi ki sevinelim3 dk cik mi [emoji26]
Arkadaşım dizinin kitlesi her şekilde izler önemli olan dışarıdakini cezbetmektir tabi reklamını yapacak ki millet meraktean ilk bölümüne baksın.Nir zamanalr Vadi izleyenlerin Vadiyi yerden yere vurmalarını şiddetle kınıyorum.Ayıptır ayıpReyting çabası işte yazık güvenemiyor dizilerine
Ne çekti şu kanal d beeeeeeeeeeeeeee
![]()
Aga ben hepsini seyrettimBaşını kaçırdınız Andy Garcia İstanbul'la ilgili birşeyler dedi. Transferleri söylemedi ki sevinelim![]()