Necati Şaşmaz ve Andy Garcia Kanal D Habere Konuk Oluyor !

Hiç bir haberim yoktu, atv haberi izlemiştim keşke baksaydım kanal d'ye de neyse @-KADİR- agamız sayesinde burdan izledim, sağol aga :)

müthiş bi haber olmuş iyice reklamı yapılıyor sezona rekorla başlayacağızmıza kesin gözüyle bakıyorum ben :D

iş yerinde saat 19.00 da radyo d açılıyor haberleri dinlemek için bu haber çıkınca müthiş bi zevk aldım 45 kişiyle aynı anda bu duyguyu yaşamak güzeldi ustamız süper şeyler söyledi sahada olmayı özlemiş aksiyon fazlasıyla varmış coşacak coşturacak gerçeketen rakiplerin halini düşünmek istiyorum :D

müthiş bi haber olmuş iyice reklamı yapılıyor sezona rekorla başlayacağızmıza kesin gözüyle bakıyorum ben :D

iş yerinde saat 19.00 da radyo d açılıyor haberleri dinlemek için bu haber çıkınca müthiş bi zevk aldım 45 kişiyle aynı anda bu duyguyu yaşamak güzeldi ustamız süper şeyler söyledi sahada olmayı özlemiş aksiyon fazlasıyla varmış coşacak coşturacak gerçeketen rakiplerin halini düşünmek istiyorum :D
usta kendiside sahada olmaya çok özlediğini söyledi hep aksiyonlu geçiyor çekimler dedi heyacanlanmak için fazlasıyla yeterli

Andy Garcia'nin katilmasi bir yana, bence Necati Sasmaz'in videodaki son kisimda yaptigi aciklamalar, dizinin bu sezon gecen sezona göre daha iyi olacagini gösteriyor bence. Kendisi de özlemis sahaya cikmayi ve bu sezon basladigindan itibaren (sanirim cekimler basladigindan itibaren diyor) hep aksiyon sahneleri cekmis. Bu cok iyi bir isaret bence.

Şu Kanal D'ye geçelim diye 4-5 yıldır bağırıyoruz burda sonunda sesimizi duydu Şaşmaz müthiş bir sezon geliyor etrafta ne Karanfil bırakacak ne başka bir şey. :)