Necati Şaşmaz Kaynanasından Büyük Çıktı! FF Özel

Kız daha sübyan, filmde iyi olabilir ama gerçek karekteriyle bu şekilde herkesin gözünden düştü.

burda Necatinin kınanacak durumu yok. hayat devam ediyorla alakasi yok. kız burda 21 yaşında reşit. aralarında 20 yaş farka takanlar Abdullah gül ile hayru nisa gül arasındaki yasa baksinnlar .15 yaş fark var üstelik hayri nisa gül 14 yasında evlenmıs

Anadoluda önemli olan yaş değil ikisininde ilk evliliğini yapması. erkek karta kaçınca yaş farkı artıyor böyle evlılkler çok

Son düzenleme:
adamı yerin dibine soktunuz resmen adam gibi koca olacaksa ki olur daha ne bence de yanlış niye böyle bişey yaptı düşünüyorum necati şaşmaz ın ve ailesinin dinine olan bağlılıklarını biliyorum bu yaş farkını bile bile evlenmiş olmasının sebebi nedir acaba babasıyla istemeye gitmiş bu kız ömer lütfü nün yegeni ömer lütfü 2009 da vefat etti ne bilim yav bu işte bi iş var diyorum sadece

- - - Ekleme - - -

oha 15 yaş
hemde cumhurbaşkanı hemde 14 yaşında

gidin cumhurbaşkanına laf atın polata değil

aynen adam gibi adam saygı duymak düşer ki ben bu işte bi iş olduğuna eminim

Nedense bende bir sekilde bu evliligin arkasinda birsey oldugunu düsünüyorum. Zaten yaptigi bu tez ve "süpriz" evlilik, bana göre daha cok "gizemli" evlilikte birsey varmis gibi görünüyor. Ama ne olursa olsun bu evliligi kabullenemiyorum... Bu evliligi ile nerdeyse herseyi bittirdi.. Büyük bir yanlis yapti!

aga abartma yav 10 yıldır hayatımız bu adamla geçiyo bi anda silemem hiçbişeyi sevgim de azalmaz hiçbir zaman kendi hayatı naparsa yapsın bugüne akdar tek yanlışını görmedim efendi mi efendi

Bence de Necati Polattın imajıni bayağı bir sarstı bu evlılkle. ama zamanla alışırlar.

tesaduf mu yoksa bilinçli plan mi bilmiyorum. memtide kendinden çok ufak cakırın kızla evlenmek ıstıyordu . acaba bu duruma alıştırmak için mi o senaryo yazıldı
)))

oha bağlantıya bak
uzaktan yakından alakası yok

- - - Ekleme - - -

necati şaşmaz balayıdan döndüğü gibi bi yazılı açıklama yapsın daha fazla konuşturmasın kimseyi

ne kadar çok konusulursa iş çığrından çıkar. örnek kayın babasının konusmasi. ne gerek var. sen unlumusun ne konuşuyorsun .. cem yilmazın kayınbabasıda böyle konuşmuş iş çığrından çıkmıştı

Kurtlar Vadisi başlarlarken bu kızcağazın 10 yaşı vardı

herşey necatının umreye gitmesiyle oldu bence. tövbe edip sanat dunyadünya ki yaşantısindan kopmak için evlendı.

bence asıl necatinin ünlülerle cılmasi problemlemlıydi

Apar topar evlenmesi soru isareti yaratmiyor degil.

ne derseniz deyin adam ahlaksızlık mı yapmış yok terbiyesizlik mi yapmış yok hayranlığım gram azalmaz başkasının ne düşündüğü de beni bağlamaz gerçek yaşantısını örnek aldığım nadir kişilerden biridir

- - - Ekleme - - -

herşey necatının umreye gitmesiyle oldu bence. tövbe edip sanat dunyadünya ki yaşantısindan kopmak için evlendı.

bence asıl necatinin ünlülerle cılmasi problemlemlıydi
adma gibi adam

Revan kendini objektif sananlardan konularıda taraflı özellikle kanal d ve beren saat için yapmayacağı şey yok.

Nur Fettahoglu'yla beraber degilmiydi yazin Necati Sasmaz?

basına göre öyle ama onlar biraz geç fark ediyor herşeyi
))))

malum necati yazın umreye gitti. umreye giden bir adamın flört yapması pek mantıklı değil. zaten nejatinin umreye gitmesi herşeyi başlattı

ne zaman umreye gitti baya oluyo